Näytetään kaikki 4 tulosta

Tilaa Bit nikotiinipussit - edullinen hinta, upeat maut

Bit nikotiinipussit ovat todella raikas ja laadukas lisäys Nicofyn valikoimaan. "Be in Trend" sanoista nimensä saava Bit on todellakin trendikäs ja maistuva vaihtoehto esimerkiksi perinteisen nuuskan käyttäjälle. Bit nikotiinipussit tarjoavat vahvuusvaihtoehtoina 13mg ja 20mg vahvuudet, joten nikotiinipitoisuus riittää vallan mainiosti myös vahvaan nuuskaan tottuneille käyttäjille.

Suosituimmat Bit nikotiinipussit

Bit nikotiinipusseista verkkokaupassamme ylivoimaisesti suosituin on Bit Ice Mint nikotiinipussi. 13mg vahvuinen, erittäin raikkaan mintun makuinen pussi tarjoaa reilua suutuntumaa ja napakkaa 0.65 gramman painoista pussia. Myös Bit Fresh Mint on aika-ajoin jopa loppuunmyyty suuren suosionsa ansiosta. Vaihtoehtoja mintun maulle Bit nikotiinipusseista löytyy 20mg vahvuudella tarjolla olevista Bit Blueberry Ice ja Bit Tropic Mix nikotiinipusseista.

Miksi valita Bit nikotiinipussit?

Bit nikotiinipussit ovat laadukkaita ja edullisia vahvoja nikotiinipusseja. Bit nikotiinipussit tarjoavat riittävän nikotiiniannoksen vahvoihin nuuskamerkkeihin tai tupakointiin tottuneille nikotiinin käyttäjille. Bit makuvaihtoehdot ovat erittäin onnistuneita ja Bit linjastosta löytyy myös harvinaisempi Tropic Mix -makuvaihtoehto.

Bit nikotiinipussit hinta

Bit nikotiinipussit saat edullisesti Nicofy verkkokaupasta. Kaikki Bit nikotiinipussit maksavat yksittäin 4.99€ / kiekko. Tilaamalla enemmän kerralla, voit hyödyntää määräalennuksiamme, jolloin yhden Bit kiekon hinnaksi jää alimmillaan 4.69€.