Näytetään tulokset 1–12 / 34

Grant nikotiinipussit

Grant nikotiinipussit ovat saaneet valtavan suosion, eikä suotta. Grant on erittäin laadukas valmistaja ja etenkin nikotiinipussien hinta/laatu-suhde on miellyttänyt asiakkaitamme. Jokainen Grant rasia sisältää peräti 27 nikotiinipussia, jolloin pussin kappalehinta jää huomattavasti edullisemmaksi, kuin monella muulla, 20 pussia rasiaan pakkaavalla kilpailijalla

Grant nikotiinipussit - tietoa

Grant nikotiinipussit valmistetaan Liettuassa ja tällä hetkellä valikoimasta löytyy 7 eri makuvaihtoehtoa. Kuten kaikki nikotiinipussit Nicofyn valikoimassa, myös Grant nikotiinipussit ovat täysin laillisia tilata Suomeen. Jokainen pussi sisältää 4 mg nikotiinia annospussia kohden. Grant nikotiinipussirasiat sisältävät 27 nikotiinipussia, joten rasia on huomattavasti monia muita riittoisampi.

Grant makuvaihtoehdot

Suosituin Grant nikotiinipussi on Grant Extreme edition, jonka poraus on omaa luokkaansa muihin makuvaihtoehtoihin verrattuna. Grant Extreme on yksi suosituimmista nikotiinipusseista nuuskan lopettajien keskuudessa.

Grant Ice Cool ja Grant Mint ovat perinteistä ja aina haluttua minttuista linjaa. Orange, Melon sekä Wild Berry taas hieman hellempää suutuntumaa ja makeampaa makua hakeville. Oman fanikuntansa nopeasti ottanut Grant Hemp puolestaan on todella uniikki, hampun makuinen nikotiinipussi.

Nikotiinipussit helposti ja edullisesti Nicofylta

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen ei voisi olla helpompaa ja edullisempaa, kun olet löytänyt tiesi Nicofyn verkkokauppaan! Valikoimastamme löydät kaikki Suomen suosituimmat nikotiinipussit ja vieläpä markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kaupastamme löydät kaikki yleisimmät maksutavat, aina valmiina auttamaan olevan asiakaspalvelun, sekä tietenkin nopean ja luotettavan toimituksen.