Näytetään tulokset 1–12 / 13

Klint nikotiinipussit

Klint nikotiinipussit on yksi markkinoiden laadukkaimmista vaihtoehdoista. Klint valmistetaan Ruotsissa, Habit Factory nimisen valmistajan toimesta. Klint on kyseisen valmistajan premium-luokan tuote, ja premium-laatu onkin helppo havaita Klint nikotiinipusseista.

Klint nikotiinipussit ovat hieman monia muita valmistajia tuhdimpia, pussin painon ollessa 0.7 grammaa. Klint onkin ollut poikkeuksellisen suosittu entisten nuuskankäyttäjien keskuudessa, mutta Klint pussi asettuu vallan mainiosti myös pusseihin tottumattomaan suuhun.

Upeita Klint makuja

Klint tarjoaa viisi todella vaikuttavaa makuvaihtoehtoa, joista osa on todella uniikkeja makuja, joita kukaan muu valmistaja ei tarjoa. Valikoimassa on luonnollisestikin myös nikotiinipussimakujen "Cadillac", eli minttu. Mintun lisäksi Klintin vaihtoehtoja ovat Lakritsa, Passion-hedelmä, Hunajameloni ja todella harvinainen Mulperinmarja.

Klint nikotiinipussit laillisesti Suomeen?

Voit tilata Klint nikotiinipusseja Suomeen täysin turvallisesti ja haluamasi määrän. Kaikki Klint-nikotiinipussit sisältävät 4mg nikotiinia ja voit tilata niitä rajoituksetta. Nikotiinipussien tilaaminen Nicofylta on helppoa, nopeaa ja turvallista.