Näytetään kaikki 3 tulosta

Kick nikotiinipussit

Kick on Nicofyn mahtavan valikoiman uusi huippubrändi, joka tulee haastamaan laadukkailla, täynnä makua ja tuntumaa olevilla nikotiinipusseillaan kaikkein suosituimmatkin vanhat nikotiinipussimerkit. Kick nikotiinipussit on valmistettu Euroopassa.

Kick nikotiinipussit - 30 pussia täynnä makua ja porausta!

Käyttäjät ovat verranneet Kick nikotiinipusseja suosittuihin Killa Flash tuotteisiin. Kuten Killa, myös Kick tarjoaa vastinetta rahalle 30 nikotiinipussin rasialla ja täyteen tuntumaa ja makua pakatuilla laadukkailla nikotiinipusseillaan

Kick nikotiinipusseja on toistaiseksi tuotu markkinoille kahden eri makuvaihtoehdon voimin, mutta nopeasti kasvaneen suosion myötä Kick tuotekehitys käy kuumana, ja valikoima on laajenemassa useilla eri makuvaihtoehdoilla hyvinkin nopealla tahdilla.

Kick Spearmint

Kick Spearmint on todellinen maku- ja porauspommi. Raakaa tuntumaa ja todella tuhtia spearmintin makua tarjoileva Kick Spearmint nikotiinipussi on hyvin lähellä jättimäistä suosiota nauttivaa Killa Flash nikotiinipussia. Saamiemme palautteiden perusteella Kick nikotiinipussien tuntuma on vielä Killaakin parempi.

Kick Berry Mix

Kick Berry Mix on kahdesta Kick makuvaihtoehdosta makeampi ja tuntumaltaan lempeämpi nikotiinipussi. Marjacoctailin makuinen Kick Berry Mix onkin ollut erittäin suosittu tupakoinnin lopettajien keskuudessa, sillä tämän nikotiinipussin poraus ei ole liian raju tottumattomallekaan. Makua pussista löytyy todella paljon ja Berry Mix onkin todellisen herkuttelijan valinta.

Miksi nikotiinipussit?

Nikotiinipussit ovat nousseet nopeasti Suomen yhdeksi kysytyimmistä nikotiinituotteista, eikä suotta. Nikotiinipussit tarjoavat todella tehokkaan ja käytössä huomaamattoman tavan nauttia tarvittava annos nikotiinia. Nikotiinipussit voit tilata helposti verkosta.

Nikotiinipussit eivät värjää hampaita tai aiheuta pahanhajuista hengitystä, eikä nikotiinipussiesta löydy nuuskan tai tupakan myrkyllisiä ainesosia. Jos haluat hyvän vaihtoehdon tupakalle tai nuuskalle, nikotiinipussit ovat varmasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.