Näytetään kaikki 11 tulosta

Tilaa BLCK nikotiinipussit

BLCK nikotiinipussit ovat mahtava vaihtoehto nuuskalle. BLCK nikotiinipussien valmistaja Snus Empire on tehnyt todella tuhdin, 0.8g painoisen nikotiinipussin, jonka makuvaihtoehdoista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. BLCK nikotiinipussit löydät Nicofyn valikoimasta sekä 4mg että 9.6mg nikotiinivahvuudella.

Suosituimmat BLCK nikotiinipussit

Suosituimmat BLCK nikotiinipussit ovat perinteiset Cold Mint ja Spearmint, mutta myös BLCK Watermelon nikotiinipussit ovat olleet suomalaisten kuluttajien mieleen. BLCK makuvaihtoehdot ovat todella onnistuneita, ja esimerkiksi BLCK Blueberry nikotiinipussia on kehuttu aidoimmaksi mustikan makuiseksi nikotiinipussiksi markkinoilla.

Miksi tilata BLCK nikotiinipussit?

BLCK nikotiinipussien laatu on todella tasokas, niin makujen kuin pussin tuntuman ja laadun osalta. BLCK nikotiinipussit ovat yksi markkinoiden suurikokoisimmista pusseista, joten ne sopivat huulen täytteeksi myös suurempiin nuuskapusseihin tottuneille käyttäjille. BLCK hinta-/laatusuhde on Nicofy verkkokaupassa todella kohdallaan.

BLCK nikotiinipussit hinta

BLCK nikotiinipussit maksavat Nicofy verkkokaupassa alkaen 4.45€. Vahvat BLCK nikotiinipussit maksavat yksittäin tilattuna 4.90€ / rasia, mutta hyödyntämällä Nicofy määräalennuksia tilaamalla enemmän kerralla, vahvatkin BLCK nikotiinipussit maksavat edullisimmillaan vain 4.60€ / rasia.