Näytetään kaikki 2 tulosta

Camo nikotiinipussit

Camo nikotiinipussit ovat varsin loistava ja laadukas vaihtoehto, olitpa sitten etsimässä vaihtelua vanhoille nikotiinipusseillesi, tai vasta astumassa nikotiinipussien maailmaan. Camo erottuu raikkaiden ja luonnollisten makujensa lisäksi myös erittäin tyylikkäällä, pimeässä hehkuvalla rasiallaan.

Camo makuvaihtoehdot

Camo nikotiinipusseja on saatavilla kahta eri makuvaihtoehtoa. Perinteinen, mintun makuinen Camo Ice Mint on klassikko nikotiinipussimaku, jäätävä minttu. Camon minttua on kehuttu monien käyttäjien toimesta yhdeksi parhaista mintun makuisista pusseista. Toinen vaihtoehto, Camo Mango Mint taas on todella raikas ja luonnollinen mangon ja mintun makuinen pussi. Mangon suutuntuma on huomattavasti minttua hellempi, ja onkin ollut monen ensikertalaisen valinta hyvän makunsa ja tottumattomallekin sopivan miedon porauksen ansiosta.

Voinko tilata Camo nikotiinipussit laillisesti Suomeen?

Ehdottomasti kyllä. Camo, kuten kaikki muutkin Nicofy valikoimasta löytyvät nikotiinipussit, ovat täysin laillisia tilata Suomeen. Voit tilata nikotiinipussejailman rajoituksia, kunhan vain muistat käyttää luotettavaa kauppapaikkaa, kuten Nicofy. Meidän valikoimastamme et löydä yhtään tuotetta, joiden tilaaminen ei olisi täysin sallittua.