Näytetään kaikki 2 tulosta

Volt nikotiinipussit

Volt on ruotsalaisen nikotiiniteollisuuden jättiläisen, Swedish Matchin, valmistama nikotiinipussi. Vuosien kokemus suurten brändien tuotteista näkyy myös Volt nikotiinipussien laadussa.

Volt Deep Freeze nikotiinipussi

Volt Deep Freeze on äärimmäisen laadukas, täyteen makua ja tuntumaa pakattu nikotiinipussi. Makuprofiilina Volt Deep Freezessä on Eucalyptuksen ja Mentholin yhdistelmä, joka tarkoittaa myös erittäin jäätävää ja voimakasta porausta tarjoilevaa pussia. Jos olet voimakkaan porauksen ja super raikkaan maun ystävä, tämä pussi kannattaa ehdottomasti laittaa testiin!

Miksi nikotiinipussit nuuskan sijaan?

Nikotiinipusseissa on lukemattomia hyviä puolia verrattuna perinteiseen nuuskaan. Nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa, eivätkä ne esimerkiksi värjää hampaita tai aiheuta pahanhajuista hengitystä. Siinä missä perinteinen ruotsalainen nuuska sisältää jopa tuhansia eri kemikaaleja, joiden seassa lukuisia syöpävaarallisia aineita, nikotiinipussit ovat näistä myrkyistä täysin vapaita.

Kosmeettisten etujen lisäksi, yksi tärkeimmistä eroista on se, että toisin kuin nuuskaa, nikotiinipusseja voit tilata täysin laillisesti ja turvallisesti Suomeen, suoraan kotiovellesi. Tutustu Suomen suurimpaan ja edullisimpaan nikotiinipussivalikoimaan, tee tilaus ja totea itse nikotiinipussien ylivoimaisuus!