Näytetään kaikki 8 tulosta

Dissident nikotiinipussit

Dissident on virolainen nikotiinipussibrändi joka on tunnettu laadukkaista, premium-luokan nikotiinipusseistaan. Dissident valikoima on kasvanut jo kahdeksaan eri makuvaihtoehtoon ja tästä valikoimasta löytyykin vaihtoehto jokaiseen makuun.

Dissident Mint nikotiinipussi

Dissidentin niin sanottu peruspussi on monen muun valmistajan tapaan mintun makuinen Dissident Mint. Tämä laadukas minttupussi kannattaa kokeilla, sillä tässä pussissa yhdistyy parhaalla mahdollisella tavalla niin maku, laadukas pussi, kuin hyvä porauskin.

Dissident Fiery Ice nikotiinipussi

Dissidentin suosituin tuote on todella jäätävää porausta ja kuumaa chilin poltetta tarjoileva Dissident Fiery Ice. Fiery Ice on melko varmasti maailman tulisin nikotiinipussi, joten jos koet kaipaavasi kunnon poltetta, tästä pussista sitä löytyy.

Dissident Terva nikotiinipussi

Dissident Terva on todella miellyttävä, hieman tervaleijona pastillin makuinen nikotiinipussi. Kuten kaikki Dissidentit, myös Terva on äärimmäisen laadukas pussi pakattuna täyteen makua ja mukavaa suutuntumaa.

Dissident Citrus nikotiinipussi

Dissident Citrus on hieman muita Dissident pusseja miedommin poraava, mutta silti tupaten täynnä raikasta sitruunan makua oleva nikotiinipussi. Sitruksinen maku yllättää raikkaudellaan ja tämä maistuu niin tulisten chili- kuin tavallisten minttupussienkin ohessa loistavana välipalana.

Dissident Blueberry nikotiinipussi

Jos kaipaat raikkautta ja ihanan viileää mustikan makua, Dissident Blueberry on juuri sinua varten. Mustikka on monen nikotiinipussivalmistajan yksi suosituimmista makuvaihtoehdoista, täysin syystä.

Dissident Peach Tea nikotiinipussi

Dissident Peach Tea on täysin uniikki, todella suositun kesäjuoman, eli jääteen makuinen nikotiinipussi. Raikas, persikan makuinen jäätee maistuu helteillä, ja niin myös dissidentin peach tea.

Dissident Mocca nikotiinipussi

Dissident Mocca on kahvin ja suklaan ystävien ykkösvalinta. Kahvin makuinen nikotiinipussi, josta löytyy myös häivähdys suklaata, tuo mieleen sukulakun maun.

Dissident Barberry Candy nikotiinipussi

Dissident Barberry Candy on täydellinen valinta karkin ja makean ystäville. Tämä pussi on todellakin täynnä makeaa herkkua.

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on helppoa, nopeaa ja ennenkaikkea täysin turvallista, kunhan käytät vastuullista ja luotettavaa verkkokauppaa kuten Nicofy. Voit tilata mitä tahansa kauppamme tuotteita täysin laillisesti Suomeen. Toimitamme tilauksesi nopeasti ja luotettavasti smartpostin avulla noin 2 - 5 päivässä.