Tietoa Nicofy.comista

Nicofy.com IDEA

Nicofy.com posse syntyi kolmen nikotiininarkomaanin ryyppyillan tuotoksena. Koko porukka on vanhoja nuuskamuikkusia ja sittemmin olemme siirtyneet nikotiinipusseihin. Nikotiinipussien tullessa markkinoille kaikkien silmät kirkastuivat, voi isä äitiä mitä tuotteita! Nikotiinipusseissa ei ole tupakkaa, ne eivät värjää hampaita ja suukaan ei enää haise ja vaimonkin mielestä on muiskuja kivempi vaihtaa.

Palataanpa vielä tuohon ryyppy, tai no tarkemmin saunailtaan. Paransimme mailmaa suut pusseista pullollaan ja huuhdoimme murheemme keskiketterän kanssa. Matti heitti ilmoille ajatuksen nikotiinipusseihin keskittyvästä verkkokaupasta ja me muut ajattelimme sääntö-Suomen olevan tässäkin esteenä ja murhaavan kivan ajatuksemme. Eipä ollut esteitä! Krapulainen soitto Suomen tulliin ja Fimeaan vahvistivat ajatuksemme ja NIKOTIININUUSKAN MYYNTI SUOMEEN OLI KUIN OLIKIN LAILLISTA! Tietyin reunaehdoin tietysti. Nikotiinipussin vahvuus saa olla maksimissaan 4mg/annospussi ja tilattava määrä ei saa ylittää 3kk käyttöä vastaavaa määrää (joka on yli 10 sinkoa tavaraa), LOISTAVAA!

Nicofy.com TOTEUTUKSEEN

Kävimme tuumasta toimeen, Kristian kaiveli muniensa lisäksi meidän kanssa samat arvot omaavaa valmistajaa ja pian jo löytyikin Puolalainen 77 nikotiinipusseja valmistava yritys. Tuotteet testiin ja priimaahan sieltä pukkasi. Tuotteet löytyi, sitten vielä se verkkokauppa. Matin vanhaan hoitoon Juliaan yhteys, hänhän oli tehnyt meille jotain aikaisempia sivustoja ja markkinointikamppiksia. Ja Juliahan innostui heti ja tuli kolmanneksi partneriksi Nicofy.com verkkokauppaan. Tiimi oli kasassa, tuote valittu ja sivun tekeminen alkoi. Postisopimus suomalaisen Postin kanssa (Meille alusta asti tärkeää toimia tunnettujen ja luotettavien toimijoiden kanssa). Toki postin nykyisestä luotettavuudesta voi olla montaa mieltä, mutta kyllä se yleisesti tasaisesti nakuttaa ja paketit löytävät perille 3-5 vuorokaudessa.

Enää unelmamme esteenä oli raha. Kristian oli juuri valmistunut koulusta ja Matin hedonistinen elämäntyyli ei jättänyt sukan varteen yhtikäs mitään. Sukulaisille esittelimme uljasta ideaamme ja viimein saimme tarvittavat rahat kasaan ja Nicofy.comilla oli edellytykset elämään!

Nicofy.com TULEVAISUUS

Olemme super kiitollisia, että nikotiininuuskakauppamme on otettu hyvin vastaan ja suomalaiset ovat löytäneet nikotiinipussit tupakoinnin/nuuskan lopettamisen avuksi. Te rakkaat asiakkaat olette meille se virta, jolla tätä kauppaa pyöritetään. Laittakaa lopettamistarinoita meille somessa, kuvia tuotteiden kanssa ja kaikkea mahdollista mitä mielen päällä on.

Tulevaisuudessa tulemme laajentamaan nikotiinipussivalikoimaa, parantamaan sivun laatua ja keskittymään laadukkaaseen asiakaspalveluun (sivusto on nyt päivitetty, mitä tykkäätte?) Nikotiinipussivalikoimaan on varmasti tulossa lisää makuja jo vuoden lopussa, seuratkaa meitä somessa ja tilatkaa uutiskirje, niin olette aina kartalla mitä Nicofy.comin takana tapahtuu!

Kysyttävää?