nikotiinipussit

Nikotiininuuska

Nikotiininuuska on Suomessa tullut tutuksi R-kioskeillakin myytävinä Zonnic annospusseina. Vuodesta 2020 alkaen markkinoille on tullut Zonnicin annospussien lisäksi monia pidemmälle kehitettyjä ja käyttäjäystävällisempiä nikotiininuuskia, kuten meidän tupakattomat nikotiininuuskat. Meidän verkkokaupassamme myytävät nikotiininuuskat, esimerkiksi Snatch ja ILVS ovat maultaan ja laadultaan huikeasti kemialliselta aspartaamikoktaililta maistuvaa Zonnicia edellä.

Asiakkaat, jotka ovat saaneet ensikosketuksen nikotiininuuskaan Zonnicin kautta, ovat kehuneet ja ylistäneet nikotiinipussejamme. Teimme laajaa tuotekehitystä ennen tuotteidemme lanseerausta, joten tälläiset palautteet asiakkailtamme ovat äärimmäisen hienoa kuulla.

Zonnic mint 4mg vs Snatch frozen olikin helppo voitto meidän tuotteellemme. Hintamme oli lähes puolet halvempi ja tupakattoman nuuskamme maku, koostumus ja laatu uskomattoman paljon Zonnicia edellä.

Tupakaton nuuska

Meillä myynnissä olevissa nikotiinipusseissa pysyy maku puhtaana koko käytön ajan, toisin kuin perinteisissä tupakkaa sisältävissä nuuskissa. Perinteinen nuuska on tehty tupakasta, joten siinä tulee aina olemaan tupakalle ominainen ällöttävä jälkimaku. Perinteiset nuuskat myös tuppaavat värjätä hampaita ja valuttaa pahalta maistuvaa tupakkalientä suuhun. Nikotiininuuska taaseen on täysin tupakkavapaa tuote ja tämä antaa eri mauille mahdollisuuden maistua sille mille pitääkin. Näistä erinomaisia esimerkkejä ovat meidän Snatch arctic mint ja Dissident Barberry candy

Miten nikotiinipusseja käytetään?

Nikotiininuuskan käyttö on erittäin helppoa. Tuotteita käytetään samalla tavalla kuin perinteistä tupakkanuuskaa. Pussi asetellaan ylähuuleen huulijänteen, joko vasemmalle tai oikealle puolelle. Tupakatonta nuuskaa pidetään huulessa 20-60 minuuttia. Hyvä puoli meidän nikotiininuuskapusseissa on se, että maku tuotteissa säilyy huomattavasti kauemmin. Käytön jälkeen pussin voi laittaa purkissa olevaan käytetyille pusseille tarkoitettuun lokeroon. Nikotiininuuskan käyttäminen on helppoa ja huomaamatonta.

Mitä nikotiininuuska sisältää?

Tupakattoman nikotiininuuskan sisältö on monista muista nikotiinivalmisteista poiketen kaikille tuttu ja simppeli. Nikotiinipussien ainesosaluettelosta suurin osa löytyykin monelta omasta jääkaapista. Tässä Snatch arctic mint sisältö, joka löytyy myös purkkien pohjasta olevasta tarrasta: täyteaineena on selluloosaa, glyseroilia (käytetään mm. sokereissa ja hammastahnoissa), nikotiinia, luonnollista piparminttu öljyä, Ruokasoodaa ja Eukalyptolia eli ruokateollisuudenkin käyttämä eukalyptus makuaine.

Nikotiininuuskan tilaaminen

Nikotiininuuskaa voit tilata laillisesti rajoituksetta kappale – nikotiinimäärästä riippumatta. Aiemman Fimean linjauksen mukaan vahvemmat nikotiinipussit rinnastettiin reseptilääkkeiksi eikä niitä saanut tuoda maahan ilman lääkemääräystä. Uuden nikotiinipussien maahantuontilinjauksen myötä nämä maahantuontirajoitukset ovat poistuneet.

Samankaltaiset kirjoitukset

3 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *