Näytetään ainoa tulos

 • Snatch Frozen #16 vahvat nikotiinipussit

  Snatch Frozen #16 11.2mg

  6.50
  • Nikotiinipitoisuus 11.2mg/pussi
  • Nikotiinia 16mg/g
  • Tuhti 0,7g nikotiinipussi
  • Valmistettu EU:ssa
  • Maku: jäätävä minttu menthol
  • n. 20kpl pusseja/rasia

Snatch nikotiinipussit

Snatch on yksi Suomen suosituimmista, ellei jopa se kaikkein suosituin nikotiinipussibrändi. Snatch nikotiinipussien tunnusmerkistöön kuuluu edullinen hinta ja laadukkaat pussit, jotka ovat pakattu täyteen makua ja tuntumaa.

Snatch nikotiinipussit ovat tuhteja, 0.7 gramman painoisia, ja Snatch valikoimasta löytyy makuvaihtoehto jokaiseen makuun.

Snatch Frozen nikotiinipussi

Snatch Frozen on legenda jo eläessään. Heti julkaisustaan asti Frozen on ajanut myydyimmäksi tuotteeksemme ja pitänyt paikkansa siellä, vaikka kovia uutuuksia on saapunut pilvin pimein. Snatch Frozenin jäinen mentholin maku ja mukava suutuntuma onkin yksi markkinoiden parhaimmista.

Snatch Arctic Mint nikotiinipussi

Snatch Arctic Mint on supersuositun Frozenin pohjalta kehitetty, aavistuksen makeamman mintun maun tarjoava nikotiinipussi. Arctic Mintin suutuntuma on Frozenin tapaan erittäin jäätävä.

Snatch Forest Fruits nikotiinipussi

Snatch valikoimasta löytyy todellinen karkkipäivän herkku, Snatch Forest Fruits nikotiinipussi. Tämä pussi on saatu täyteen ihanan raikasta ja marjaisaa makua, ja on suutuntumaltaan huomattavasti minttupusseja hellempi. Snatch Forest Fruits onkin todella monen ensitilaajan valinta.

Snatch Citrus nikotiinipussi

Snatchin raikas Citrus on täydellinen nikotiinipussivalinta vaikkapa kuuman kesäpäivän piristykseksi. Makea sitruunan maku sopii nikotiinipussin mauksi todella upeasti, tätä kannattaa kokeilla rohkeasti!

Snatch Chilli Mint nikotiinipussi

Chilipäät ja muut tulisten makujen ystävät, tässä on nikotiinipussi josta ei tulista poltetta puutu. Todella chilinen, pienellä mintulla tasapainotettu nikotiinipussi poraa ja maistuu tulisesti, eikä takuulla jätä kylmäksi.

Kuinka tilaan nikotiinipusseja Suomeen?

Nikotiinipussit, on täysin laillista tilata Suomeen. Rajoituksia vahvuuksien tai tilausmäärien kanssa ei ole. Nicofyn valikoimasta löydät ainoastaan näitä tuotteita, joten voit tilata täysin huoletta mitä tahansa valikoimastamme. Tilaaminen on nopeaa ja helppoa. Kaupastamme löydät kaikki yleisimmät maksutavat ja tilauksesi toimitetaan smartpostilla nopeasti lähimpään postin noutopisteeseen. Mikäli tarvitset apua sinulle sopivien nikotiinipussien valinnassa, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan.