Näytetään kaikki 8 tulosta

Nois nikotiinipussit maut ja vahvuudet

Nois nikotiinipusseja on saatavilla useita eri makuja ja vahvuuksia. Nois 4mg nikotiinipussi valikoimassa on neljä eri makuvaihtoehtoa, Nois Cool Strong, Nois Extreme, Nois Ice Mango sekä Nois Blueberry Ice. 10mg Nois nikotiinipussit tarjoavat suositut Mint ja Spearmint makuvaihtoehdot. Nois Cool Strong löytyy myös vahvana 17.5mg versiona ja Nois Mango Mint hieman 4mg pussia vahvempana 6mg vahvuisena versiona.

Suosituimmat Nois nikotiinipussit

Nois nikotiinipussit ovat olleet erittäin suosittuja kautta linjan. Nois:n laadukkaat pussit ja simppelit mutta todella maistuvat makuvaihtoehdot ovat saaneet vankan suosion nikotiinipussien käyttäjien keskuudessa. Suosituin Nois nikotiinipussi on makuklassikko Nois Mint 10mg vahvuisena. Mango Mint 6mg sekä Ice Mango 4mg ovat suosituimmat maut minttuvaihtoehtojen jälkeen. 4mg linjastosta Nois Extreme on ylivoimaisesti suosituin pussi raikkaan makunsa ja todella rajun suutuntumansa ansiosta.

Kenelle Nois nikotiinipussit sopivat?

Nois nikotiinipussit sopivat kaikille nikotiinipussien käyttäjille tai nikotiinipussien avulla tupakoinnin tai nuuskan käyttämisen lopettamista aikoville. Nois nikotiinipussi valikoimasta löytyy jokaiseen makuun sopivat maut, vahvuudet sekä porauksen taso. Nuuskan käyttöön tottuneille Nois Extreme on yksi markkinoiden parhaista 4mg nikotiinipusseista ja pussien poraukseen tottumattomalle, esimerkiksi tupakoinnin lopettajalle Ice Mango, Blueberry Ice tai Mango Mint ovat mitä parhaimpia vaihtoehtoja.

Nois nikotiinipussit hinta

Nois nikotiinipussit saat edullisesti Nicofy verkkokaupasta. 4mg Nois nikotiinipussit maksavat yksittäin 4.45€ / kiekko. Tilaamalla enemmän kerralla, voit hyödyntää määräalennuksiamme, jolloin yhden 4mg Nois kiekon hinnaksi jää alimmillaan 4.15€. Yli neljän milligramman vahvuiset Nois nikotiinipussit maksavat tällä hetkellä 5.49€ / kiekko yksittäin tilattuna, ja määräalennuksen avulla voit päästä 5.19€ / kiekko hintaan.