Killa Flash 13 nikotiinipussi

5.49

  • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
  • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
  • Valmistettu Tanskassa
  • Maku: Energiajuoma
  • 30kpl pusseja/rasia

Varastossa

Killa Flash 13

Killa Flash 13 on kulttimainetta nauttivan, energiajuoman makuisen ja vahvan Killa 13 nikotiinipussin 4 mg vahvuinen versio. Nyt voit siis tilata Killa Flash 13 nikotiinipusseja täysin laillisesti Suomeen.

Killa Flash 13 tarjoilee jäätävän kylmän energiajuoman hedelmäistä makua pienellä mintun vivahteella. Tämä täysin uniikin makuinen ja vahvaa porausta tarjoava nikotiinipussi on nyt saatavilla Nicofylta, totuttuun tapaan markkinoiden edullisimpaan hintaan!

Killa Flash 13 nikotiinipussit

Kuten kaikissa Killa nikotiinipusseissa, myös Killa Flash 13 tarjoaa vastinetta rahalle koko kiekon täydeltä. Tuhti pussikoko ja voimakas poraus tekeekin Killa Flash nikotiinipusseista yhden suosituimmista tuotteista nuuskan käyttöön tottuneille.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

E460 Selluloosa, E415 Ksantaanikumi, Nikotiini, E500 Happamuudensäätöaine, luonnolliset aromit, E1520 kosteuden tasapainottaja.

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Killa Flash 13 nikotiinipussi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.