/ / / / Shiro True North nikotiinipussi

Shiro True North nikotiinipussi

(13 tuotearviota)

4.45 sis. alv

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Valmistettu EU:ssa
 • Minttu menthol
 • n. 24kpl pusseja/rasia

Varastossa

Kuvaus

Shiro True North nikotiinipussi

Shiro nikotiinipussit ovat maultaan ja laadultaan vakuuttavia. Shiro True North on raikas mintun ja mentholin kombinaatio. Täydellinen tasapaino makutta ja raikkautta. Vahva maku ja erinomainen kosteustasapaino kruunaa tämän loistavan nikotiinipussin. Shiron nikotiininuuskat ova tupakoinnin lopettajille täydellisesti sopivia slim pusseja. Yksi nikotiinipussi sisältää 4mg nikotiinia ja on näin ollen laillista tilata Suomeen! Voit tilata kerralla 108kpl nikotiinipussirasioita kerralla TÄYSIN laillisesti!

Tuotetietoa:

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Valmistettu EU:ssa
 • Minttu menthol
 • n. 24kpl pusseja/rasia

Ainesosaluettelo:

Luonnolliset kuidut (E460), vesi, luonnolliset aromit, kosteuden tasapainottaja (E422), suola, nikotiini, happamuuden säätöaineet (sooda, E500), säilöntäaine (E202), luonnollinen sakeuttamisaine (E412).

Miten nikotiinipusseja säilytetään?

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Lisätiedot

Paino 0.020 kg
Poraus

Maku

13 arviota tuotteelle Shiro True North nikotiinipussi

 1. Aivan paras (varmistettu kirjoittaja)

  Useita eri nikotiinipussimerkkejä ja -malleja testanneena palaan aina tähän. Ehdottomasti markkinoiden paras pussi. Tuhdin kokoinen tyyny joka ei katoa huuleen ja niin raikasta, että oikein kirvelee huulessa! Näissä ei myöskään ole sitä teollista makeutta, jota monessa eri merkistä löytyy.

 2. Joseph (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkään Shirosta, mutta yksi tähti pois liiallisen raikkauden tähden. Toivoisin muita makeampia makuja Shirolta, kuten Pina Colada jne, joille antaisin 5 tähteä.

 3. Jouzki (varmistettu kirjoittaja)

  Raikas tuhti pussi ja poraus huulessa, shiron parhaita!

 4. AH (varmistettu kirjoittaja)

  Järeä poraus ja järeän kokoinen pussi. Helposti paras

 5. mq (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä, pienet poraukset ja hyvä tuntuma. Aavistuksen saa ikenet ärsyyntymään, mutta silti 5/5

 6. Hanzki (varmistettu kirjoittaja)

  Tuhteja pusseja, hyvä poraus. Mutta maku on aika tylsähkö ja pussit hieman liian kuivia.

 7. Pete

  Olen testannut kaikki Nicotifyn myymät merkit lähes kaikilla eri mauilla. Shiro on oma suosikkini valmistajista ja True North on suosikki Shiron mauista. Shiro ja Aroma King on nykyään valinnat.

 8. mikkovaskuu (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein mukava poraus, joskus liiallinenkin, mutta hyvä silti. Maku kestää pitkään ja poraus palaa muutaman kerran, oikein toimiva. Tämä suosikki toistaiseksi Shirolta. Snatchin Frozenin voittaja melkeimpä.

 9. Miksu (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan loistava, ja jäätävä poraus. Tuhdin kokonen pussi. Suosittelen!!!

 10. kilpinen84 (varmistettu kirjoittaja)

  ehdottomasti hyvä kun laittaa 2 pussia yläpeltiin niin tuntuu poraus hyvin ja jatkossakin tilaan tätä näin sekä ei ole niin makua kun ajattelisi se ei haittaa yhtään

 11. Mika (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuote, toimii! Taidan tilata koko ”singon” alle viikon päästä..

 12. SakuA (varmistettu kirjoittaja)

  Rinnakkain arvostelussa aiempi suosikki Snatch Frozen, Shiro Cool Mint ja Shiro True North. Snatchiin verrattuna Shiro sätii vielä enemmän, joka alkaa olemaan näin pienellä nikotiinilla jo todellinen saavutus. Merkittäväin plussa Snatchiin verrattuna on että suutuntuma säilyy KAUAN, eikä mitään bleedaamista oikeastaan esiinny. Vaikka pussi unohtuisi huuleen päikkäreille, vielä herätessäkin potkii kevyesti. Snatchin pussia pitkään pitäessä alkaa muodostua jotain makeaa sivumakua, joka Shirosta puuttuu täysin. Pussin malli on Shirossa perinteisempi nuuskapussi, josta pidän enemmän. Kiekossa myös enemmän pusseja, joten aika helppo voittaja tarkan euron miehelle siltäkin osin. Shiron makujen välillä ero melko mitätön, Cool Mint ehkä aavistuksen neutraalimpi. Vertaisin sitä oikein perinteisiin cold dry white nuuskiin. Overall vahva suositus, Snatch on oma uusi suosikki heittämällä.

 13. Arska (varmistettu kirjoittaja)

  Ylivoimaisesti oma lemppari kaikista nikotiinipusseista. Eipä ole tehnyt nuuskaa mieli kun näitä on saanut.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *