Killa – Flash nikotiinipussi

(11 tuotearviota)

4.75 sis. alv

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
 • Valmistettu Tanskassa
 • Spearmint
 • 30kpl pusseja/rasia

Tuote tilapäisesti loppunut!
Varastotäydennystä odottaessa samaa tuntumaa hakeville suosittelemme

DISSIDENT FIERY ICE

SNATCH CHILLI MINT

Varasto loppu

Kuvaus

Killa – Flash nikotiinipussi 4mg

Killa Flash nikotiinipussit nyt saatavilla myös meiltä ja tietenkin tuttuun tapaan markkinoiden halvimmalla hinnalla! Killa on tunnettu vahvoista nikotiinipusseistaan. Killan vahvoissa nikotiinipusseissa on tunnetusti todella kova poraus ja sama poraus löytyy näistä 4mg Suomen tuontilakien mukaisista Killa nikotiinipusseista,

Tuote tilapäisesti loppu – varastotäydennystä odotellessa samaa tuntumaa hakeville suosittelemme:

DISSIDENT FIERY ICE

SNATCH CHILLI MINT

Killa Flash nikotiininuuska

Todella vahvan porauksen omaavassa Killa Flashissa on myös nuuskamerkeille tuttuun tapaan iso pussikoko. Killan 0,8g pussikoko on tuttu muun muassa R42 nuuskasta ja näitä säkkejähän on purkissa massiiviset 30 kappaletta. Nuuskamaisen pussin ja porauksen lisäksi Killa Flashin maku on monessa nuuskassa käytetty spearmint. On siis turvallista sanoa, että tämä on varmasti nuuskaajan makuun sopiva! Onko aika vaihtaa?

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
 • Valmistettu Tanskassa
 • Spearmint
 • n.30kpl pusseja/rasia

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Poraus

Maku

11 arviota tuotteelle Killa – Flash nikotiinipussi

 1. Matti

  Tämä on loistotuote! Jos voisin, antaisin 4½ tähteä.
  Pussien määrä purkissa on ehdottomasti suurin plussa hyvän poraustuntuman lisäksi. Ainoa miinus tulee hieman liian kosteasta pussista; omiin tottumuksiin suhteutettuna jo liian lyhyen ajan päästä pussi
  alkaa olla jo aika ”liukas” ja alkaa muistuttamaan tuntumaltaan purkkaa ylähuulessa, vaikka edelleen porailee. Jos tykkää kuivemmista pusseista, kannattaa kantaa paria käsipaperia mukana ja hieman puristella pussista kosteutta pois ennen käyttöä.

 2. Juho Kuosa

  Tää on kova tuote. Halvemmalla kuin muilta mistä oon kokeillut. Odens ja R42 fibat maussa. Pussit pysyy kosteina pitkään. Ja poraa hyvin.

 3. Kempo

  Tämä jos jokin on tuntumaltaan pätevä vähänikotiininen vaihtoehto denssittelylle! Tuntuu ikenissä tujakasti ja maku on suoraan sieltä ydinjätepussien akselilta. Eli todella jees! 30 pussia/kiekko tällä euromäärällä ei jätä kylmäksi. Tästä tuli vakiotuote – omaan makuun huomattavasti parempia kuin mitkään muut tarjolla olevat ja hinta on kohdillaan!

 4. Mara (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikista lähimpänä denssiä, poraa ja jopa yhtä oksettava haju.

 5. Lare (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti lähimpänä nuuskaa oleva tuote mitä markkinoilta löytyy. Maku vähän nuuskasen tunkkainen mutta silti raikas. Hyvä poraus! Hinta-laatu kohdillaan.

 6. Esa Laaksonen (varmistettu kirjoittaja)

  Parasta mitä tällä hetkellä on tarjolla!

 7. S.W (varmistettu kirjoittaja)

  Tällein tupakoivan ihmisen näkökulmasta aivan kauheen tuntunen huulessa ja se on hyvä asia. Kerranki pussi missä ei todellakaan tee mieli röökiä, muuten ku psygologisesti. Ehkä tällä pääsis todellaki eroon pössyttelystä. 30ps/kiekko aivan mahtavaa ja laadukkaita.

 8. Antero

  Paras pussi mitä löytyy. Jos tavoitteena on nuuskan korvaaminen, on meinaan sen verran tutut ydinjätteen käryt kannen alla. Löytyy hyviä karkin ja eucalyptuksen makuisena, mut tätä voi käyttää joka päivä eikä ala tympimään.

 9. monnimoi (varmistettu kirjoittaja)

  No nyt tuli kilkat kotiin ja testasin niin ei kyllä potki ei sitten yhtään ☹️ en tiiä sitte tuliko mulle joku maanantai satsi

 10. Huuli (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan jees ja hintakin on halpa. Toimii hyvin denssin tai r42 korvikkeena. Jatkoon menee 5/5

 11. tommi (varmistettu kirjoittaja)

  kannen kun aukaisee niin tuttu myrkyn haju tulee nenään 🙂 maku on yllättävän lähellä perinteistä denssiä ja vastaavia,miinusta vähän siitä että menee sillaiseksi niljakkaaksi turhan nopeasti huulessa, polte on turhan heikko kyllä omaan makuun mutta kaikenkaikkiaan ihan kelpo tuote ja plussaa 30 kappaleen rasiasta!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *