Killa – Flash nikotiinipussi

(25 tuotearviota)

5.49

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
 • Valmistettu Tanskassa
 • Maku: spearmint
 • 30kpl pusseja/rasia

 

Varastossa

Killa – Flash nikotiinipussi 4mg

Killa Flash nikotiinipussit nyt saatavilla myös meiltä ja tietenkin tuttuun tapaan markkinoiden halvimmalla hinnalla! Killa on tunnettu vahvoista nikotiinipusseistaan. Killan vahvoissa nikotiinipusseissa on tunnetusti todella kova poraus ja sama poraus löytyy näistä 4mg Suomen tuontilakien mukaisista Killa nikotiinipusseista.

 

Killa Flash nikotiininuuska

Todella vahvan porauksen omaavassa Killa Flashissa on myös nuuskamerkeille tuttuun tapaan iso pussikoko. Killan 0,8g pussikoko on tuttu muun muassa R42 nuuskasta ja näitä säkkejähän on purkissa massiiviset 30 kappaletta. Nuuskamaisen pussin ja porauksen lisäksi Killa Flashin maku on monessa nuuskassa käytetty spearmint. On siis turvallista sanoa, että tämä on varmasti nuuskaajan makuun sopiva! Onko aika vaihtaa?

Merkintä purkin pohjassa tarkoittaa valmistuspäivää.

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
 • Valmistettu Tanskassa
 • Maku: spearmint
 • n.30kpl pusseja/rasia

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo:

  E460 Selluloosa, E415 Ksantaanikumi, Nikotiini, E500 Happamuudensäätöaine,Luonnolliset aromit, E1520 kosteuden tasapainottaja.

Paino 0.1 kg
Poraus

Maku

Nikotiinipitoisuus

Pussikoko

25 arviota tuotteelle Killa – Flash nikotiinipussi

 1. Matti

  Tämä on loistotuote! Jos voisin, antaisin 4½ tähteä.
  Pussien määrä purkissa on ehdottomasti suurin plussa hyvän poraustuntuman lisäksi. Ainoa miinus tulee hieman liian kosteasta pussista; omiin tottumuksiin suhteutettuna jo liian lyhyen ajan päästä pussi
  alkaa olla jo aika ”liukas” ja alkaa muistuttamaan tuntumaltaan purkkaa ylähuulessa, vaikka edelleen porailee. Jos tykkää kuivemmista pusseista, kannattaa kantaa paria käsipaperia mukana ja hieman puristella pussista kosteutta pois ennen käyttöä.

 2. Juho Kuosa

  Tää on kova tuote. Halvemmalla kuin muilta mistä oon kokeillut. Odens ja R42 fibat maussa. Pussit pysyy kosteina pitkään. Ja poraa hyvin.

 3. Kempo

  Tämä jos jokin on tuntumaltaan pätevä vähänikotiininen vaihtoehto denssittelylle! Tuntuu ikenissä tujakasti ja maku on suoraan sieltä ydinjätepussien akselilta. Eli todella jees! 30 pussia/kiekko tällä euromäärällä ei jätä kylmäksi. Tästä tuli vakiotuote – omaan makuun huomattavasti parempia kuin mitkään muut tarjolla olevat ja hinta on kohdillaan!

 4. Mara (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikista lähimpänä denssiä, poraa ja jopa yhtä oksettava haju.

 5. Lare (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti lähimpänä nuuskaa oleva tuote mitä markkinoilta löytyy. Maku vähän nuuskasen tunkkainen mutta silti raikas. Hyvä poraus! Hinta-laatu kohdillaan.

 6. Esa Laaksonen (varmistettu kirjoittaja)

  Parasta mitä tällä hetkellä on tarjolla!

 7. S.W (varmistettu kirjoittaja)

  Tällein tupakoivan ihmisen näkökulmasta aivan kauheen tuntunen huulessa ja se on hyvä asia. Kerranki pussi missä ei todellakaan tee mieli röökiä, muuten ku psygologisesti. Ehkä tällä pääsis todellaki eroon pössyttelystä. 30ps/kiekko aivan mahtavaa ja laadukkaita.

 8. Js (varmistettu kirjoittaja)

  Tajuttoman hyvä poraus. Tästä tulee kyllä vakiotuote. Toivottavasti tämän kanssa ei tule saatavuus ongelmia! On kyllä niin jytkyä tavaraa että nyt ei edes kaipaa normi denssiä tms. Ehdoton suosittelu!

 9. Antero

  Paras pussi mitä löytyy. Jos tavoitteena on nuuskan korvaaminen, on meinaan sen verran tutut ydinjätteen käryt kannen alla. Löytyy hyviä karkin ja eucalyptuksen makuisena, mut tätä voi käyttää joka päivä eikä ala tympimään.

 10. Milja Virtakoski (varmistettu kirjoittaja)

  Iso yllätys ja pelkästään positiivinen sellainen. Ehdottomasti paras tähän asti mitä miehen kans kokeiltu. Hyvin ”poraa”, pusseja riittävästi ja hinta kohdillaan. Vahva suositus!

 11. monnimoi (varmistettu kirjoittaja)

  No nyt tuli kilkat kotiin ja testasin niin ei kyllä potki ei sitten yhtään ☹️ en tiiä sitte tuliko mulle joku maanantai satsi

 12. Antton Lehtinen (varmistettu kirjoittaja)

  Tässä on hinta-laatu -suhde kohdallaan. Mutta 0,8 g pussit eivät vastaa R42-pusseja, kuten kuvauksessa mainitaan. Ovat perus slim pusseja, mutta sen verran kosteita, että painoa tulee siitä. Joka tapauksessa loistotuote ja poraus voittaa monet kilpailevat merkit.

 13. Paskaa

  Sama ku ois jenkki ylähuulessa. Ihan liian märkiä pusseja ja potkua ei nimeksikään

 14. Maksim

  Best #1
  Parasta pask** !

 15. Huuli (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan jees ja hintakin on halpa. Toimii hyvin denssin tai r42 korvikkeena. Jatkoon menee 5/5

 16. tommi (varmistettu kirjoittaja)

  kannen kun aukaisee niin tuttu myrkyn haju tulee nenään 🙂 maku on yllättävän lähellä perinteistä denssiä ja vastaavia,miinusta vähän siitä että menee sillaiseksi niljakkaaksi turhan nopeasti huulessa, polte on turhan heikko kyllä omaan makuun mutta kaikenkaikkiaan ihan kelpo tuote ja plussaa 30 kappaleen rasiasta!

 17. Sampo

  Eka purkki oli ok, mutta viides lensi jo kesken roskiin kun ihan kirjaimellisesti yrjötti. Tokan purkin kohdalla alkoi ilmestymään ylähuuleen valkoista katetta mikä vaikuttaa loppuneen nyt kun lopetin tämän käytön. Huomaa että on koitettu matkia ydinjätenöpiä. Pussit sen verran kosteita että purkin sisäpinta hikoilee.

 18. Manne Teresainen

  Erittäin mahtavan näköinen ja riittoisa kiekko. Tämä poraa samaa rataa kun denssi ja myös tuntuu hyvin mukavasti.

 19. Tuomas Koivukangas (varmistettu kirjoittaja)

  hiton hyvä! vähän enemmän vielä porausta niin 5 tähteä tippuisi. makukin on minttunuuskaksi hyvä.

 20. Anatude (varmistettu kirjoittaja)

  Helposti paras, sääli että loppui heti niin kotoa kuin kaupastakin. Menee pakko ostos listalle kunhan varasto täydennystä saapuu.

 21. Killah

  Odotukset oli ehkä turhan korkeat, kun tuota vahvaa killaa on tullut imeskeltyä, mutta ei hassumpi. Frozenissa maku vie voiton ja Chilli mintin ja Fiery icen kairaus on helposti kovemmat.

 22. kettune85 (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvällä tavalla aivan kauheaa tavaraa, tilaan ehdottamasti lisää jos hinta kohdillaan!

 23. Jaakko

  Todella denssimäinen maku. Tässä on kyllä aikalailla kaikki kohdillaan. Ei ihme, että myydään jatkuvasti loppuun

 24. Jouzki (varmistettu kirjoittaja)

  Siis aivan loistava pussi. Hyvällehän tämä tuoksuu, vähän kuin jenkki spearmint. Hyvä tuntuma huulessa, poraa hyvin. Hinta ok kun pusseja reilusti

 25. Henkkaaz (varmistettu kirjoittaja)

  Innolla odotin tätä tuotetta mutta nyt täytyy kyllä sanoa että Killa oli melkoinen pettymys…
  Todella vajaita pusseja sekä melko kosteista. Poraus ihan ok ja reilusti pusseja siintä
  2 tähteä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.