Killa – Flash 4mg nikotiinipussi

(35 tuotearviota)

4.40

 • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
 • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
 • Valmistettu Tanskassa
 • Maku: spearmint
 • 30kpl pusseja/rasia

Varasto loppu

Haluan sähköpostilla ilmoituksen kun tuotteita on taas varastossa

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Suomalaiset maksutavat
  • Nicofy maksutavat

  Killa – Flash

  Killa Flash nikotiinipussit nyt saatavilla myös meiltä ja tietenkin tuttuun tapaan markkinoiden halvimmalla hinnalla! Killa on tunnettu vahvoista nikotiinipusseistaan. Killan vahvoissa nikotiinipusseissa on tunnetusti todella kova poraus ja sama poraus löytyy näistä 4mg Suomen tuontilakien mukaisista Killa nikotiinipusseista.

  Killa Flash nikotiininuuska

  Todella vahvan porauksen omaavassa Killa Flashissa on myös nuuskamerkeille tuttuun tapaan iso pussikoko. Killan 0,8g pussikoko on tuttu muun muassa R42 nuuskasta ja näitä säkkejähän on purkissa massiiviset 30 kappaletta. Nuuskamaisen pussin ja porauksen lisäksi Killa Flashin maku on monessa nuuskassa käytetty spearmint. On siis turvallista sanoa, että tämä on varmasti nuuskaajan makuun sopiva! Onko aika vaihtaa?

  Merkintä purkin pohjassa tarkoittaa valmistuspäivää.

  • Nikotiinipitoisuus 4mg/pussi
  • Todella tuhti 0,8g nikotiinipussi
  • Valmistettu Tanskassa
  • Maku: spearmint
  • n.30kpl pusseja/rasia

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän. Emme suosittele säilyttämään nikotiinipusseja pakastimessa.

  Sisällysluettelo:

  E460 Selluloosa, E415 Ksantaanikumi, Nikotiini, E500 Happamuudensäätöaine,Luonnolliset aromit, E1520 kosteuden tasapainottaja.

  Poraus

  Maku

  Nikotiinipitoisuus

  Pussikoko

  Brändit

  Killa

  35 arviota tuotteelle Killa – Flash 4mg nikotiinipussi

  1. Matti

   Tämä on loistotuote! Jos voisin, antaisin 4½ tähteä.
   Pussien määrä purkissa on ehdottomasti suurin plussa hyvän poraustuntuman lisäksi. Ainoa miinus tulee hieman liian kosteasta pussista; omiin tottumuksiin suhteutettuna jo liian lyhyen ajan päästä pussi
   alkaa olla jo aika “liukas” ja alkaa muistuttamaan tuntumaltaan purkkaa ylähuulessa, vaikka edelleen porailee. Jos tykkää kuivemmista pusseista, kannattaa kantaa paria käsipaperia mukana ja hieman puristella pussista kosteutta pois ennen käyttöä.

  2. Juho Kuosa

   Tää on kova tuote. Halvemmalla kuin muilta mistä oon kokeillut. Odens ja R42 fibat maussa. Pussit pysyy kosteina pitkään. Ja poraa hyvin.

  3. Kempo

   Tämä jos jokin on tuntumaltaan pätevä vähänikotiininen vaihtoehto denssittelylle! Tuntuu ikenissä tujakasti ja maku on suoraan sieltä ydinjätepussien akselilta. Eli todella jees! 30 pussia/kiekko tällä euromäärällä ei jätä kylmäksi. Tästä tuli vakiotuote – omaan makuun huomattavasti parempia kuin mitkään muut tarjolla olevat ja hinta on kohdillaan!

  4. Mara (varmistettu kirjoittaja)

   Kaikista lähimpänä denssiä, poraa ja jopa yhtä oksettava haju.

  5. Lare (varmistettu kirjoittaja)

   Ehdottomasti lähimpänä nuuskaa oleva tuote mitä markkinoilta löytyy. Maku vähän nuuskasen tunkkainen mutta silti raikas. Hyvä poraus! Hinta-laatu kohdillaan.

  6. Esa Laaksonen (varmistettu kirjoittaja)

   Parasta mitä tällä hetkellä on tarjolla!

  7. S.W (varmistettu kirjoittaja)

   Tällein tupakoivan ihmisen näkökulmasta aivan kauheen tuntunen huulessa ja se on hyvä asia. Kerranki pussi missä ei todellakaan tee mieli röökiä, muuten ku psygologisesti. Ehkä tällä pääsis todellaki eroon pössyttelystä. 30ps/kiekko aivan mahtavaa ja laadukkaita.

  8. Js (varmistettu kirjoittaja)

   Tajuttoman hyvä poraus. Tästä tulee kyllä vakiotuote. Toivottavasti tämän kanssa ei tule saatavuus ongelmia! On kyllä niin jytkyä tavaraa että nyt ei edes kaipaa normi denssiä tms. Ehdoton suosittelu!

  9. Antero

   Paras pussi mitä löytyy. Jos tavoitteena on nuuskan korvaaminen, on meinaan sen verran tutut ydinjätteen käryt kannen alla. Löytyy hyviä karkin ja eucalyptuksen makuisena, mut tätä voi käyttää joka päivä eikä ala tympimään.

  10. Milja Virtakoski (varmistettu kirjoittaja)

   Iso yllätys ja pelkästään positiivinen sellainen. Ehdottomasti paras tähän asti mitä miehen kans kokeiltu. Hyvin “poraa”, pusseja riittävästi ja hinta kohdillaan. Vahva suositus!

  11. monnimoi (varmistettu kirjoittaja)

   No nyt tuli kilkat kotiin ja testasin niin ei kyllä potki ei sitten yhtään ☹️ en tiiä sitte tuliko mulle joku maanantai satsi

  12. Antton Lehtinen (varmistettu kirjoittaja)

   Tässä on hinta-laatu -suhde kohdallaan. Mutta 0,8 g pussit eivät vastaa R42-pusseja, kuten kuvauksessa mainitaan. Ovat perus slim pusseja, mutta sen verran kosteita, että painoa tulee siitä. Joka tapauksessa loistotuote ja poraus voittaa monet kilpailevat merkit.

  13. Paskaa

   Sama ku ois jenkki ylähuulessa. Ihan liian märkiä pusseja ja potkua ei nimeksikään

  14. Maksim

   Best #1
   Parasta pask** !

  15. Huuli (varmistettu kirjoittaja)

   Ihan jees ja hintakin on halpa. Toimii hyvin denssin tai r42 korvikkeena. Jatkoon menee 5/5

  16. tommi (varmistettu kirjoittaja)

   kannen kun aukaisee niin tuttu myrkyn haju tulee nenään 🙂 maku on yllättävän lähellä perinteistä denssiä ja vastaavia,miinusta vähän siitä että menee sillaiseksi niljakkaaksi turhan nopeasti huulessa, polte on turhan heikko kyllä omaan makuun mutta kaikenkaikkiaan ihan kelpo tuote ja plussaa 30 kappaleen rasiasta!

  17. Sampo

   Eka purkki oli ok, mutta viides lensi jo kesken roskiin kun ihan kirjaimellisesti yrjötti. Tokan purkin kohdalla alkoi ilmestymään ylähuuleen valkoista katetta mikä vaikuttaa loppuneen nyt kun lopetin tämän käytön. Huomaa että on koitettu matkia ydinjätenöpiä. Pussit sen verran kosteita että purkin sisäpinta hikoilee.

  18. Manne Teresainen

   Erittäin mahtavan näköinen ja riittoisa kiekko. Tämä poraa samaa rataa kun denssi ja myös tuntuu hyvin mukavasti.

  19. Tuomas Koivukangas (varmistettu kirjoittaja)

   hiton hyvä! vähän enemmän vielä porausta niin 5 tähteä tippuisi. makukin on minttunuuskaksi hyvä.

  20. Anatude (varmistettu kirjoittaja)

   Helposti paras, sääli että loppui heti niin kotoa kuin kaupastakin. Menee pakko ostos listalle kunhan varasto täydennystä saapuu.

  21. Killah

   Odotukset oli ehkä turhan korkeat, kun tuota vahvaa killaa on tullut imeskeltyä, mutta ei hassumpi. Frozenissa maku vie voiton ja Chilli mintin ja Fiery icen kairaus on helposti kovemmat.

  22. kettune85 (varmistettu kirjoittaja)

   Hyvällä tavalla aivan kauheaa tavaraa, tilaan ehdottamasti lisää jos hinta kohdillaan!

  23. Jaakko

   Todella denssimäinen maku. Tässä on kyllä aikalailla kaikki kohdillaan. Ei ihme, että myydään jatkuvasti loppuun

  24. Jouzki (varmistettu kirjoittaja)

   Siis aivan loistava pussi. Hyvällehän tämä tuoksuu, vähän kuin jenkki spearmint. Hyvä tuntuma huulessa, poraa hyvin. Hinta ok kun pusseja reilusti

  25. Jonne (varmistettu kirjoittaja)

   Ydinjätteen haju heti kiekon avatessa, poraus on todellinen ja välillä jopa turhan kova. Ei ehkä päivän ensimmäinen pussi jonka huuleen haluaa laittaa, mutta Odens käyttäjille oikein soiva korvike!

  26. Henkkaaz (varmistettu kirjoittaja)

   Innolla odotin tätä tuotetta mutta nyt täytyy kyllä sanoa että Killa oli melkoinen pettymys…
   Todella vajaita pusseja sekä melko kosteista. Poraus ihan ok ja reilusti pusseja siintä
   2 tähteä.

  27. sakke (varmistettu kirjoittaja)

   Turhaan haukuttu ydinjätteeksi, lähinnä ehkä turhan kostea ja jenkki-spearmint maku mutta ei ole imelää niin ei haittaa. Ehkä kovimpia porauksia, shiron tasoa. Maku raikas ja tarpeeksi mieto ettei kyllästy tai ärsytä. Shiron ohella menee top kolmoseen heittämällä, hinta vain plussaa.

  28. Jarmo Karjalainen (varmistettu kirjoittaja)

   Ihan toimiva pussi, mutta makeutta voisi olla enemän. Jotenkin tylsä tämmöisenään ja yliarvostettu. Repii myös ikenet jos käyttää liikaa 😀

  29. Sami (varmistettu kirjoittaja)

   Epäilin tuotetta, mutta poraus oli eliitti luokkaa. Makua voisi olla enemmän. Plussaa siitä että 30 pussia kiekossa

  30. Pete (varmistettu kirjoittaja)

   Tuli tilattua muutama rasia testiin, mutta ainakin omista tilaamistani pusseista yli puolet oli päistä revennyt auki joten tuotteista suurin osa oli käyttökelvottomia, eli aikamoista rahan hukkaan heittämistä tällä prosentilla. Käyttökelvollisissa pusseissa ei ollut valittamista.
   Mutta ei jatkoon.

  31. alrous (varmistettu kirjoittaja)

   Todella hyvä nuuskan tai tupakan korvike poraa todella hyvin ja säilyy pitkään ylähuulessa ilman vuotamista. Ei mitään valittamista.

  32. Jonne Wikstedt (varmistettu kirjoittaja)

   Heinäkuun lopussa tilatuissa 4 Killa Flash tornin setissä ollut taas paljon epäkurantteja pusseja. Pussien koko heittelee todella paljon. Purkeissa paljon pusseja jotka ovat jääneet vajaiksi. Lisäksi osa pusseista on taas ollut päätysaumasta viallisia. Hetken jo tuli täysin priimaa tuotetta, mutta nyt taas näköjään laadunvalvonta pettänyt ja alkanut laatu luisumaan epätasaiseen. Inhottavaa kun joka purkista 10-15 pussia saa heittää roskiin…..

  33. Juu

   Joo potkiihan se alussa mutta n. puolikkaan purkin käytön jälkeen lakkaa tuntumasta. Kuten joku mainitsikin, niin pussit on niin kosteita että purkin sisäpintakin hikoilee. Niinku olis uitettu jossain minttuesanssi saavissa ja nakattu purkkiin, huulta kun kuivaa puoli päivää niin saa sitä 5 minuuttia pitää, sitten alkaa valumaan ja pakko ottaa pois koska pussi on sitten niin liukas että hyvä jos huulessa pysyy. Suosittelen ennemmin Kick Spearminttia jos potkua haluaa.

  34. yrtsi1 (varmistettu kirjoittaja)

   Ylivoimaisesti paras pussi mitä tarjolla on, laatu on ehkä kysynnän takia heikentynyt, mutta edelleen paras pussi.

  35. Jani. (varmistettu kirjoittaja)

   Itelle sopii hyvin, poraus ei ehkä niin kova kun voisi olettaa mutta silti aivan kelpo pussukka.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *