Kurwa Fatality! – Brutal Strawberry

(3 tuotearviota)

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Mansikka
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varasto loppu

Haluan sähköpostilla ilmoituksen kun tuotteita on taas varastossa

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Suomalaiset maksutavat
  • Nicofy maksutavat

  Kurwa Fatality! – Brutal Strawberry

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Brutal Strawberry nikotiinipussit ovat ylistys tuoreiden, raikkaiden mansikoiden maulle, sekä aivan tajuttoman raa’asti poraaville nikotiinipusseille. Jos mielessäsi on lapsuuden mansikkamaito annokset juuri poimituista mansikoista, olet maun puolesta oikeilla jäljillä, mutta Fatality! Brutal Strawberry kairaa maidon lempeän tuntuman suustasi lopullisesti unholaan. Todella brutaalia mansikkaa!

  Jos pidät tuoreiden mansikoiden makeudesta ja raikkaudesta, sekä arvostat rajua porausta nikotiinipusseissasi, tämä tuote on räätälöity tarpeisiisi. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Ainesosaluettelo:

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Maku

  Nikotiinipitoisuus

  Poraus

  Pussikoko

  Brändit

  Kurwa

  3 arviota tuotteelle Kurwa Fatality! – Brutal Strawberry

  1. Jouzki (varmistettu kirjoittaja)

   En kyl kovaa porausta ole tässä pussissa tuntenut. Maku ihan hyvä, pussit rutikuivia ja osa kivikovia. Aika pettymys 😓

  2. JHa (varmistettu kirjoittaja)

   Maku on ihan hyvä, porausta kun nallekarkissa(ei ole), pussit kuivahkoja mutta eivät hankaa huulta verille kuten jotkut kuivat pussit tekevät. Ehkä tilaan jatkossakin “välimauksi” kiekon tai kaksi muiden sekaan, en lupaa…

  3. Kimi (varmistettu kirjoittaja)

   Kurwasta tullut oma suosikki merkkini. Hyvänmakuinen mansikka mutta valitettavasti pari kovempaa pussukaa seasta aina löytyy, mutta ei itseäni haittaa.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *