Kurwa Fatality! – Brutal Strawberry

4.29

  • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
  • Pussin paino: 0.57g
  • Maku: Mansikka
  • N. 10g purkissa
  • Valmistaja: Kurwa
  • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Kurwa Fatality! – Brutal Strawberry nikotiinipussit

Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Brutal Strawberry nikotiinipussit ovat ylistys tuoreiden, raikkaiden mansikoiden maulle, sekä aivan tajuttoman raa’asti poraaville nikotiinipusseille. Jos mielessäsi on lapsuuden mansikkamaito annokset juuri poimituista mansikoista, olet maun puolesta oikeilla jäljillä, mutta Fatality! Brutal Strawberry kairaa maidon lempeän tuntuman suustasi lopullisesti unholaan. Todella brutaalia mansikkaa!

Jos pidät tuoreiden mansikoiden makeudesta ja raikkaudesta, sekä arvostat rajua porausta nikotiinipusseissasi, tämä tuote on räätälöity tarpeisiisi.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Fatality! – Brutal Strawberry”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.