Kurwa Fatality! – Lemon – Lemongrass

(1 tuotearvio)

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Sitrus ja sitruunaruoho
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Kurwa Fatality! – Lemon – Lemongrass nikotiinipussit

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Lemon – Lemongrass nikotiinipussit on todella uniikin makuelämyksen ja rajun suutuntuman tarjoava pussi. Vahva limen ja sitruunan maku, jota on höystetty Kaakkois-Aasiasta kotoisin olevalla sitruunaruoholla. Sitruunaruoho tuo makuun säväyksen Aasiaa hieman hapanimelällä maullaan. Kaikenkaikkiaan tämä pussi on erittäin sitruksinen ja raikas – unohtamatta Fatality! -sarjalle ominaista käsittämättömän reipasta kairausta.

  Jos pidät sitruksista ja Aasian makumaailmasta, eikä ylähuulesi säikähdä kovaakaan porausta, Fatality! – Lemon – Lemongrass on varmasti nikotiinipussi sinun makuusi. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Nikotiinipussien säilytys

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Paino 0.2 kg

  1 arvio tuotteelle Kurwa Fatality! – Lemon – Lemongrass

  1. Kimi (varmistettu kirjoittaja)

   En olisi uskonut että tää combo toimii, kun itse en tykkää edes sitruunasta mutta on hyvä ja raikas.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *