Kurwa Fatality! – Lemon – Lemongrass

4.29

  • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
  • Pussin paino: 0.57g
  • Maku: Sitrus ja sitruunaruoho
  • N. 10g purkissa
  • Valmistaja: Kurwa
  • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Kurwa Fatality! – Lemon – Lemongrass nikotiinipussit

Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Lemon – Lemongrass nikotiinipussit on todella uniikin makuelämyksen ja rajun suutuntuman tarjoava pussi. Vahva limen ja sitruunan maku, jota on höystetty Kaakkois-Aasiasta kotoisin olevalla sitruunaruoholla. Sitruunaruoho tuo makuun säväyksen Aasiaa hieman hapanimelällä maullaan. Kaikenkaikkiaan tämä pussi on erittäin sitruksinen ja raikas – unohtamatta Fatality! -sarjalle ominaista käsittämättömän reipasta kairausta.

Jos pidät sitruksista ja Aasian makumaailmasta, eikä ylähuulesi säikähdä kovaakaan porausta, Fatality! – Lemon – Lemongrass on varmasti nikotiinipussi sinun makuusi.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Fatality! – Lemon – Lemongrass”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.