Kurwa Fatality! – Grapefruit – Lemonily Vanilla

4.29

  • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
  • Pussin paino: 0.57g
  • Maku: Greippi, sitruuna ja vanilja
  • N. 10g purkissa
  • Valmistaja: Kurwa
  • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Kurwa Fatality! – Grapefruit – Lemonily Vanilla nikotiinipussit

Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Grapefruit – Lemonily Vanilla on jälleen kerran täysin ainutlaatuinen makukombinaatio Kurwalta. Jos olemassa olisi vaniljalonkero, se maistuisi melko varmasti juuri samalta, kuin Fatality! – Grapefruit – Lemonily Vanilla nikotiinipussit. Eli makumaailmasta löytyy hapanta, mutta silti makeahkoa ja raikasta greippiä, hieman sitruunaa ja aavistus vaniljan aromia. Siinä missä vaniljalonkero kairaisi tietään päähän, Fatality! nikotiinipussi tyytyy kairaamaan ylähuulta, mutta tekee sen sitäkin tuntuvammin.

Jos kuvittelisit pitäväsi vaniljan makuisesta lonkerosta ja yläpeltisi kestää kairaamista kuin teräsjää, voi hyvinkin olla, että Fatality! – Grapefruit – Lemonily Vanilla on uusi suosikkipussisi.

Nikotiinipussien säilytys

Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

Sisällysluettelo

Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Fatality! – Grapefruit – Lemonily Vanilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.