Kurwa Fatality! – Energy Cola

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Cola ja energiajuoma
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varastossa

Määrä Hinta / kpl
10 - 19 4.19
20 - 49 4.09
50 + 3.99

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Kurwa Fatality! – Energy Cola nikotiinipussit

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Energy Cola nikotiinipussit iskee ylähuuleen järjettömän kovalla kairauksella, jota säestää uskomattoman upea kahden klassikkojuoman makuyhdistelmä. Coca-cola ja energiajuoma, kukapa ei olisi näitä juomia nauttinut, mutta useimmiten joko niin sanotusti raakana, tai sekoitettuna johonkin muuhun, kuin keskenään? Nyt nämä jumalaiset maut ovat kuitenkin pakattuna yhteen ja samaan nikotiinipussiin, ja tämä yhdistelmä toimii!

  Jos ja kun pidät niin energiajuoman kuin colankin mausta ja palat halusta tietää, miltä nämä juomat maistuvat yhdistettynä, se järjestyy helposti tilaamalla Fatality! Energy Cola nikotiinipusseja. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Nikotiinipussien säilytys

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän.

  Sisällysluettelo

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Paino 0.2 kg

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kurwa Fatality! – Energy Cola”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *