Kurwa Fatality! – Energy Cola

(1 tuotearvio)

4.29

 • Nikotiinipitoisuus: 4mg / pussi
 • Pussin paino: 0.57g
 • Maku: Cola ja energiajuoma
 • N. 10g purkissa
 • Valmistaja: Kurwa
 • Todella kova poraus!

Varasto loppu

Haluan sähköpostilla ilmoituksen kun tuotteita on taas varastossa

Toimitamme tuotteet kotimaisella Smartpostilla, toimitusarvio 3-5 vuorokautta. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin (norm. 5.90€)

  Suomalaiset maksutavat
  • Nicofy maksutavat

  Kurwa Fatality! – Energy Cola

  Kurwa Fatality! on tuoteperhe täynnä mielenkiintoisia makuja, ja ennenkaikkea todella raakaa porausta. Fatality! on Kurwan koviten poraava brändi, joten jos kaipaat todella kovaa porausta, olet oikealla osastolla. Kurwa Fatality! – Energy Cola nikotiinipussit iskee ylähuuleen järjettömän kovalla kairauksella, jota säestää uskomattoman upea kahden klassikkojuoman makuyhdistelmä. Coca-cola ja energiajuoma, kukapa ei olisi näitä juomia nauttinut, mutta useimmiten joko niin sanotusti raakana, tai sekoitettuna johonkin muuhun, kuin keskenään? Nyt nämä jumalaiset maut ovat kuitenkin pakattuna yhteen ja samaan nikotiinipussiin, ja tämä yhdistelmä toimii!

  Jos ja kun pidät niin energiajuoman kuin colankin mausta ja palat halusta tietää, miltä nämä juomat maistuvat yhdistettynä, se järjestyy helposti tilaamalla Fatality! Energy Cola nikotiinipusseja. Kurwa nikotiinipussit ovat muiden valmistajien pusseja kuivempia.

  Miten nikotiinipusseja säilytetään?

  Nikotiinipusseja säilytetään samalla tavalla kuin nuuskaa. Nikotiininuuska on hyvä laittaa jääkaappiin tai muuhun kylmään ja pimeään tilaan, jos tarkoitus on säilyttää tuotetta yli muutaman päivän. Emme suosittele säilyttämään nikotiinipusseja pakastimessa.

  Ainesosaluettelo:

  Täyteaine (E460), vesi, luonnolliset aromit, stabilointiaine (E401), happamuudensäätöaine (sooda, E500), nikotiini, suola, mentoli, happamudensäätöaine (E504), makeutusaine (E950), kosteuden tasapainottaja (E1520), sitruunahappo (E330) ja kaliumsorbaatti (E202).

  Maku

  Nikotiinipitoisuus

  Poraus

  Pussikoko

  Brändit

  Kurwa

  1 arvio tuotteelle Kurwa Fatality! – Energy Cola

  1. Juuso.M (varmistettu kirjoittaja)

   Erittäin miellyttävä maku. Ei niinkään poraa, mutta toimii hyvin ns. välipussina muutaman kerran päivässä. Tämä menee tilaukseen uudelleen.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *