Nikotiinipussit ja tupakoinnin lopetus

Nikotiinipussit tupakoinnin lopettamisen apuna

Voiko nikotiinipusseilla lopettaa tupakoinnin?

Tutkimusten mukaan ehdottomasti voi! Monissa tutkimuksissa on todettu, että nikotiinillisista korvaushoitotuotteista juuri nikotiinipussit ovat kaikkein tehokkaimpia ja kirjoitushetkellä nikotiinipussi onkin jo Suomen suosituin tupakoinnin lopettamisen apuväline. Nikotiinipusseja on käytetty tupakoinnin lopetuksessa jo vuosia. Vuonna 2016 Suomessa lanseerattiin Zonnic niminen annospussi ja se on pikkuhiljaa alkanut kerätä suosiota lopettajien keskuudessa. Zonnic tuotteena on monen käyttäjän mielestä vielä raakile ja ala onkin kehittynyt isoin harppauksin viimevuosina ja uusia tupakattomia nikotiinipusseja, eli nikotiininuuskaa on saapunut markkinoille. Swedish Matchin tekemän tutkimuksen mukaan yhdeksän kymmenestä nikotiinipussien käyttäjästä on entisiä tupakoitsijoita ja loppu yksi kymmenestä entisiä nuuskaajia. Nuuskaajat ovat myös löytäneet uuden terveellisemmän ja puhtaamman tuotteen. Zonnicista oli kilpailijamme sivulla erinomainen blogikirjoitus. Zonnic nikotiinipussit

Miksi nikotiinipussista on tullut Suomen suosituin korvaushoitotuote?

Nikotiinipussin sisältö on hyvin yksinkertainen. Yhdessä annospussissa on luonnollista kuitua, kuten sellua, tai bambukuitua, luonnollisia makuaineita, xylitolia, PH-arvon tasapainottajaa ja puhtainta mahdollista nikotiinia. Nikotiinipitoisuudet esimerkiksi suosituissa Killa nikotiinipusseissa ovat vain 4 mg/annospussi. Mutta kuitenkin juuri sopivasti tupakoinnin tai nuuskan lopettamiseen. Yksi syy nikotiinipussien suosioon on myös tietenkin tiukentuneet tupakkalait. Työpaikoilla kielletään tupakointia urakalla, samoiten kouluissa ja julkisilla paikoilla. Nikotiinipussi on täysin huomaamaton huulen alla, joten sitä voi huoletta käyttää töissä ja saada nikotiiniannoksen muilta salassa. Yliopisto-opiskelijat käyttävät nikotiinipusseja tunneilla ja keskittymiskykyä vaativien tehtävien ohella. Nikotiinin on tutkitusti todistettu parantavan keskittymiskykyä ja muistia.

Nikotiinipussien tilaaminen ja laillisuus?

Nikotiinipusseja on eri vahvuisia, eri makuisia ja useita brändejä. Tärkeintä tilatessa on kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin: Nikotiinivahvuus (oltava alle 4mg/annospussi), toimijan luotettavuus (monia epämääräisiä tavarantarjoajia markkinoilla, usein hyvä merkki epäluotettavasta verkkokaupasta on huono suomen kieli) ja lähetysmaa on oltava EU:n sisällä. Tulli on selittänyt erittäin selvästi sivuillaan tilauksen laillisuudesta ja raja-arvoista. Kun tilaat meiltä, voit olla aivan varma, että et syyllisty lääkerikokseen ja tilaaminen on 100% laillista. Katso tullin sivuilta ohjeistus: Tulli.fi – Nikotiininuuskan tilaaminen

Kuinka monta nikotiinipussirasiaa minun tulisi tilata alkuun?

Suosittelemme tilaamaan 3kk käyttöä vastaavan määrän nikotiinipusseja. Usein 3kk aikana tupakanhimo on jo talttunut ja savuton elämä voi alkaa. Mikäli olet polttanut 10-20 savuketta vuorokaudessa, suosittelemamme määrä on 10-20 nikotiini annospussia. Eli käytännössä 1/2, tai kokoinen rasia päivässä takaamaan riittävän nikotiinin saannin alussa ja määrää voi vähentää ajan kuluessa. Tee päätös tupakoinnin lopettamisesta tänään ja tilaa riittävä 40-100 rasian annos 3 kuukaudeksi ja mahdollisuutesi tupakoinnin lopettamiseen ovat loistavat. Toki tarvitset tueksi aimo-annoksen luonteen lujuutta ja tahtoa. Aina pitää muistaa, että tämä on vain apuväline lopetukseen ei mikään taikakeino. Me emme takaa, että onnistut tupakoinnin lopettamisessa, mutta ainakin tarjoamme hyvät eväät sen toteutumiseen.

Nikotiinipussit ja luonnolliset makuaineet

Nikotiinipusseissa käytetään 100% luonnollisia makuaineita, jotka eivät sisällä aspartaamia! Suomesta saatavissa nikotiinipusseissa on aspartaamia ja hieman kemiallinen maku, joten voitaisiinkin mainita, että Nicofy.com nikotiinipussit ovat puhtaampi versio Suomen markkinoilla olevista nikotiinipusseista.

Nikotiininuuska, tupakaton nuuska ja nikotiinipussi tarkoittavat kaikki samaa asiaa. Meillä on tarjolla monia erinomaisia nikotiinipussi brändiä, XQS, Snatch, Shiro, Volt, Dissident, ILVS, ZYN, Grant ja Aroma king nikotiinipussit.

Tässä esimerkkejä 77 nikotiinipussit valikoimasta:

77 nikotiininuuska – Ice Mint

Ice Mint on raikas jäinen minttu, joka on erinomainen valinta, jos olet käyttänyt menthol tupakkaa.

77 nikotiininuuska – Forest Fruits

Forest fruits on marjainen sekoitus, ehkä hieman marjaisen keksin makuinen nikotiinipussi. Soveltuu varmasti monelle herkuttelijalle ja etenkin naisasiakkaamme ovat ihastuneet forest fruitsin makuihin.

77 nikotiininuuska – Fresh Mint

Fresh mint on enemmän makea minttu, ilman Ice mintin kaltaista jäätävää porausta. Todella hyvä vaihtoehto kaikille tupakoinnin lopettamista harkitseville.

77 nikotiininuuska – Cherry

77 – Cherry on maultaan erittäin täyteläinen ja varmasti mieleinen jos pidät kirsikan mausta. Todella hyvä juurikin tupakointia lopettavalle ja makeasta pitäville.

77 nikotiininuuska – Apple mint

Apple mint on erinomaisen makuinen nikotiinipussi. Tämä on varmasti sinulle mieleinen jos pidät pienestä kylmäyksestä huulessa ja omenan maku on sinulle mieleinen!

Lue lisää aikaisemmista blogeistamme:

Nuuskan laiton maahantuonti

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen

Case Martikainen ja tulliin jääneet vahvat nikotiininuuskat

Nicofy.com verkkokaupan uudistus

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *