Nikotiinipussit tupakoinnin lopettamisen apuna

Nikotiinipussien, kuten zonnicin avulla voi tutkimusten mukaan lopettaa tupakoinnin huomattavasti suuremmalla todennäköisyydellä, kuin ilman mitään nikotiinikorvaushoitotuotteita. Nikotiinipusseja on käytetty tupakoinnin lopettamisessa jo vuosia ja se on myös erittäin tehokas tapa nuuskasta vieroittumiseen. Suomessa vuonna 2023 ainoa tupakan korvaushoitotuote on Zonnic. Toisin kuin perinteisessä nuuskassa, nikotiinipussin sisältö on hyvin yksinkertainen, eikä se sisällä nuuskan tavoin tuhansia haitallisia kemikaaleja. Nikotiinipussit ovat Suomessa täysin laillisia ja niitä voi ostaa joko verkosta tai lähikaupasta. Verkkokaupassamme myytävät nikotiinipussit on tarkoitettu vaihoehdoksi tupakalle, eivätkä ne ole korvaushoitotuotteita tai lääkkeitä.

Voiko nikotiinipusseilla lopettaa tupakoinnin?

Korvaushoitotuotteilla, kuten osalla nikotiinipusseista, voidaan helpottaa tupakoinnin lopettamisen lieveilmiöitä. Meillä Nicofyllä myytävät nikotiinipussit sopivat parhaiten korvaamaan tupakan, mutta niitä ei kuitenkaan luokitella korvaushoitotuotteeksi.

Miksi nikotiinipussista on tullut Suomen suosituin korvaushoitotuote?

Nikotiinipusseja on käytetty tupakoinnin lopetuksessa jo vuosia. Vuonna 2016 Suomessa lanseerattiin Zonnic niminen annospussi ja se on pikkuhiljaa alkanut kerätä suosiota lopettajien keskuudessa. Zonnic tuotteena on monen käyttäjän mielestä vielä raakile ja ala onkin kehittynyt isoin harppauksin viimevuosina ja uusia tupakattomia nikotiinipusseja, eli nikotiininuuskaa on saapunut markkinoille. Swedish Matchin tekemän tutkimuksen mukaan yhdeksän kymmenestä nikotiinipussien käyttäjästä on entisiä tupakoitsijoita ja loppu yksi kymmenestä entisiä nuuskaajia. Zonnicista oli kilpailijamme sivulla erinomainen blogikirjoitus. Zonnic nikotiinipussit

Mitä nikotiinipussit sisältävät?

Nikotiinipussin sisältö on hyvin yksinkertainen. Yhdessä annospussissa on luonnollista kuitua, kuten sellua, tai bambukuitua, luonnollisia makuaineita, xylitolia, PH-arvon tasapainottajaa ja puhtainta mahdollista nikotiinia. Nikotiinipitoisuudet esimerkiksi suosituissa Killa nikotiinipusseissa ovat vain 4 mg/annospussi. Yksi syy nikotiinipussien suosioon on myös tietenkin tiukentuneet tupakkalait. Työpaikoilla kielletään tupakointia urakalla, samoiten kouluissa ja julkisilla paikoilla. Nikotiinipussi on täysin huomaamaton huulen alla, joten sitä voi huoletta käyttää töissä ja saada nikotiiniannoksen muilta salassa. Yliopisto-opiskelijat käyttävät nikotiinipusseja tunneilla ja keskittymiskykyä vaativien tehtävien ohella. Nikotiinin on tutkitusti todistettu parantavan keskittymiskykyä ja muistia.

Nikotiinipussien tilaaminen ja laillisuus?

Nikotiinipussit ovat Suomessa täysin laillisia, eikä niiden nikotiinivahvuudella ole rajaa. Nikotiinipusseja on eri vahvuisia, eri makuisia ja useita brändejä. Tärkeintä tilatessa on kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin: Nikotiinivahvuus, toimijan luotettavuus (monia epämääräisiä tavarantarjoajia markkinoilla, usein hyvä merkki epäluotettavasta verkkokaupasta on huono suomen kieli) ja lähetysmaa. Tilausmäärät tai tilattavien nikotiinituotteiden vahvuus ei enää haittaa tilaamista. Tarkasta tullin sivuilta viimeisimmät tiedot.

Kuinka monta nikotiinipussirasiaa minun tulisi tilata alkuun?

Suosittelemme tilaamaan 3kk käyttöä vastaavan määrän nikotiinipusseja. Usein 3kk aikana totut nikotiinipusseihin. Mikäli olet polttanut 10 – 20 savuketta vuorokaudessa, suosittelemamme määrä on 10-20 nikotiini annospussia. Eli käytännössä 1/2, tai kokonainen rasia päivässä takaa riittävän nikotiinin saannin alussa ja määrää voi vähentää ajan kuluessa. Kannattaa myös muistaa, että paljon tupakkaa tai nuuskaa käyttäneenä voit hyötyä myös vahvemmista nikotiinipusseista.

Nikotiinipussit ja luonnolliset makuaineet

Nikotiinipusseissamme käytetään 100 prosenttisesti luonnollisia makuaineita, jotka eivät sisällä aspartaamia! Suomesta saatavissa Zonnic nikotiinipusseissa on aspartaamia ja hieman kemiallinen maku, joten voitaisiinkin mainita, että Nicofy.com nikotiinipussit ovat puhtaampi versio Suomen markkinoilla olevista nikotiinipusseista.

Nikotiininuuska, tupakaton nuuska ja nikotiinipussi tarkoittavat kaikki samaa asiaa. Meidän valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat nikotiinipussit, kuten XQS, Snatch, Shiro, Volt, Dissident, ILVS, ZYN, Grant ja Aroma king nikotiinipussit, Killa ja Kick.

Tässä esimerkkejä Killa nikotiinipussit valikoimasta:

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *