Nikotiinipussit tupakoinnin lopettamisen apuna

Nikotiinipussien avulla voi tutkimusten mukaan lopettaa tupakoinnin huomattavasti suuremmalla todennäköisyydellä, kuin ilman mitään nikotiinikorvaushoitotuotteita. Nikotiinipusseja on käytetty tupakoinnin lopettamisessa jo vuosia ja se on myös erittäin tehokas tapa nuuskasta vieroittumiseen. Toisin kuin perinteisessä nuuskassa, nikotiinipussin sisältö on hyvin yksinkertainen, eikä se sisällä nuuskan tavoin tuhansia haitallisia kemikaaleja. Nikotiinipussit ovat Suomessa täysin laillisia ja helpoin tapa nikotiinipussien hankintaan on niiden tilaaminen asiantuntevalta ja luotettavalta verkkokauppiaalta, kuten Nicofy.

Voiko nikotiinipusseilla lopettaa tupakoinnin?

Nikotiinipusseilla voi tutkimusten mukaan ehdottomasti lopettaa tupakoinnin. Monissa tutkimuksissa on todettu, että nikotiinillisista korvaushoitotuotteista juuri nikotiinipussit ovat kaikkein tehokkaimpia ja kirjoitushetkellä nikotiinipussi onkin jo Suomen suosituin tupakoinnin lopettamisen apuväline.

Miksi nikotiinipussista on tullut Suomen suosituin korvaushoitotuote?

Nikotiinipusseja on käytetty tupakoinnin lopetuksessa jo vuosia. Vuonna 2016 Suomessa lanseerattiin Zonnic niminen annospussi ja se on pikkuhiljaa alkanut kerätä suosiota lopettajien keskuudessa. Zonnic tuotteena on monen käyttäjän mielestä vielä raakile ja ala onkin kehittynyt isoin harppauksin viimevuosina ja uusia tupakattomia nikotiinipusseja, eli nikotiininuuskaa on saapunut markkinoille. Swedish Matchin tekemän tutkimuksen mukaan yhdeksän kymmenestä nikotiinipussien käyttäjästä on entisiä tupakoitsijoita ja loppu yksi kymmenestä entisiä nuuskaajia. Nuuskaajat ovat myös löytäneet uuden terveellisemmän ja puhtaamman tuotteen. Zonnicista oli kilpailijamme sivulla erinomainen blogikirjoitus. Zonnic nikotiinipussit

Mitä nikotiinipussit sisältävät?

Nikotiinipussin sisältö on hyvin yksinkertainen. Yhdessä annospussissa on luonnollista kuitua, kuten sellua, tai bambukuitua, luonnollisia makuaineita, xylitolia, PH-arvon tasapainottajaa ja puhtainta mahdollista nikotiinia. Nikotiinipitoisuudet esimerkiksi suosituissa Killa nikotiinipusseissa ovat vain 4 mg/annospussi. Mutta kuitenkin juuri sopivasti tupakoinnin tai nuuskan lopettamiseen. Yksi syy nikotiinipussien suosioon on myös tietenkin tiukentuneet tupakkalait. Työpaikoilla kielletään tupakointia urakalla, samoiten kouluissa ja julkisilla paikoilla. Nikotiinipussi on täysin huomaamaton huulen alla, joten sitä voi huoletta käyttää töissä ja saada nikotiiniannoksen muilta salassa. Yliopisto-opiskelijat käyttävät nikotiinipusseja tunneilla ja keskittymiskykyä vaativien tehtävien ohella. Nikotiinin on tutkitusti todistettu parantavan keskittymiskykyä ja muistia.

Nikotiinipussien tilaaminen ja laillisuus?

Nikotiinipussit ovat Suomessa täysin laillisia, kunhan ne eivät sisällä nikotiinia yli 4 mg per annospussi. Nikotiinipusseja on eri vahvuisia, eri makuisia ja useita brändejä. Tärkeintä tilatessa on kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin: Nikotiinivahvuus (oltava alle 4 mg/annospussi), toimijan luotettavuus (monia epämääräisiä tavarantarjoajia markkinoilla, usein hyvä merkki epäluotettavasta verkkokaupasta on huono suomen kieli) ja lähetysmaa on oltava ETA-aluella, mutta se ei saa kuitenkaan olla Suomi. Tulli on selittänyt erittäin selvästi sivuillaan tilauksen laillisuudesta ja raja-arvoista. Kun tilaat meiltä, voit olla aivan varma, että et syyllisty lääkerikokseen ja tilaaminen on 100 % laillista. Katso tullin sivuilta ohjeistus: Tulli.fi – Nikotiininuuskan tilaaminen

Kuinka monta nikotiinipussirasiaa minun tulisi tilata alkuun?

Suosittelemme tilaamaan 3kk käyttöä vastaavan määrän nikotiinipusseja. Usein 3kk aikana tupakanhimo on jo talttunut ja savuton elämä voi alkaa. Mikäli olet polttanut 10 – 20 savuketta vuorokaudessa, suosittelemamme määrä on 10-20 nikotiini annospussia. Eli käytännössä 1/2, tai kokonainen rasia päivässä takaa riittävän nikotiinin saannin alussa ja määrää voi vähentää ajan kuluessa. Tee päätös tupakoinnin lopettamisesta tänään ja tilaa riittävä 40 – 100 rasian annos 3 kuukaudeksi ja mahdollisuutesi tupakoinnin lopettamiseen ovat loistavat. Toki tarvitset tueksi aimo-annoksen luonteen lujuutta ja tahtoa. Aina pitää muistaa, että tämä on vain apuväline lopetukseen, ei mikään taikakeino. Me emme takaa, että onnistut tupakoinnin lopettamisessa, mutta ainakin tarjoamme hyvät eväät sen toteutumiseen.

Nikotiinipussit ja luonnolliset makuaineet

Nikotiinipusseissamme käytetään 100 prosenttisesti luonnollisia makuaineita, jotka eivät sisällä aspartaamia! Suomesta saatavissa Zonnic nikotiinipusseissa on aspartaamia ja hieman kemiallinen maku, joten voitaisiinkin mainita, että Nicofy.com nikotiinipussit ovat puhtaampi versio Suomen markkinoilla olevista nikotiinipusseista.

Nikotiininuuska, tupakaton nuuska ja nikotiinipussi tarkoittavat kaikki samaa asiaa. Meidän valikoimastamme löydät kaikki suosituimmat nikotiinipussit, kuten XQS, Snatch, Shiro, Volt, Dissident, ILVS, ZYN, Grant ja Aroma king nikotiinipussit, Killa ja Kick.

Tässä esimerkkejä Killa nikotiinipussit valikoimasta:

 • Killa Cold Mint nikotiinipussit

  Killa – Cold Mint nikotiinipussi

  4.90
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 4.80
  20 - 49 4.70
  50 + 4.60
 • Killa Cold X Mint nikotiinipussit

  Killa – Flash Cold X Mint Nikotiinipussi

  4.90
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 4.80
  20 - 49 4.70
  50 + 4.60
 • Killa Watermelon

  Killa Flash Watermelon nikotiinipussi

  4.90
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 4.80
  20 - 49 4.70
  50 + 4.60
 • Killa Flash Mango Ice nikotiinipussi

  Killa – Flash Mango Ice nikotiinipussit

  4.90
  Määrä Hinta / kpl
  10 - 19 4.80
  20 - 49 4.70
  50 + 4.60

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *