Nuuskan laiton maahantuonti ja sen vaikutukset

Nuuskan maahantuonti ja etenkin nuuskan salakuljetus on kasvanut vuosi vuodelta. Pimeästä nuuskakaupasta on tullut miljoonien eurojen bisnes, jota tulli vertaa ammattimaisuudessaan järjestäytyneen rikollisuuden pyörittämään huumekauppaan. Nuuskaa tuodaan Ruotsin puolelta Haaparannasta valtavia määriä ja salakuljetus on siirtynyt ammattimaisuuden myötä henkilöauton takakonteista raskaaseen liikenteeseen. Vaikka nuuskan tilaaminen netistä on laitonta, jotkut ulkomaalaiset verkkosivustot tarjoavat tätäkin vaihtoehtoa Suomeen. Nuuskaa tilanneet Suomalaiset ovatkin saaneet huomata, että Tulli valvoo nuuskan toimituksia tarkasti ja nuuskan tilaaja onkin saanut nuuskakuorman sijaan rikossyytteen

Nuuskan laiton maahantuonti 2023

Nuuskan maahantuonti ja nuuskan salakuljetus on kasvanut räjähdysmäisesti. Tullin ilmoittamat nuuskatakavarikkotilastot kertovat karua kieltään siitä, kuinka suuria määriä nuuskaa salakuljetetaan Ruotsista Suomeen vuosittain. Tullin haaviin on jäänyt muun muassa isoja määriä Killa nuuskaa ja suomalaisten suosimaa Oden’s nuuskaa. Takavarikkotilastot ovat vuosi vuodelta suuremmat ja vuosi 2023 tuskin tuo poikkeusta tasaisesti kasvavaan salakuljetustrendiin.

Nuuskan tuonti on ammattimaista hämäräbisnestä

Pimeästä nuuskakaupasta on tullut miljoonien eurojen bisnes, jota pyöritetään ammattimaisesti. Viranomaiset ovat kertoneet, että nuuskan salakuljetus ja jälleenmyynti on saanut merkittävästi samoja piirteitä kuin huumekauppa. Vaikka tulli saa vuosittain kiinni miljoonien eurojen arvosta salakuljetettua nuuskaa, tullin oman arvion mukaan vain noin 15 % salakuljetetusta nuuskasta päätyy tullin haaviin.

Nuuskan tilaaminen netistä

Vaikka nuuskan tilaaminen netistä on laitonta, jotkut ulkomaalaiset verkkosivustot tarjoavat tätäkin vaihtoehtoa Suomeen. Vaikka sivuilla kerrotaan tilaamisen olevan täysin laillista, näin ei kuitenkaan ole. Nuuska kuuluu Suomessa tupakkalain alaisuuteen, eikä tupakkatuotteita saa tilata verkkokaupasta Suomesta tai Suomen ulkopuoleltakaan. Jos houkutus nuuskan tilaamiseen syntyy, kannattaa miettiä asiaa kaksi kertaa, sillä vastuu tapahtuvasta rikoksesta on tilaajalla, joka on lain silmissä tilatun tuotteen maahantuoja.

Nuuskan laillinen maahantuonti 2023

Nuuskaa saa edelleen tuoda matkustajatuontina Suomeen, kun muistaa noudattaa maahantuontisäädöksiä. Alla muistilista tärkeimmistä nuuskan tuontiin liittyvistä säädöksistä:

  • Nuuskaa saa tuoda enintään 1000 g kalenterivuorokauden aikana.
  • Nuuska saa tuoda ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön.
  • Nuuskan kaikenlainen välittäminen eteenpäin on laitonta, et siis voi myydä tai antaa edes lahjaksi tuomaasi nuuskaa.

Nikotiinipussien tilaaminen netistä

Nuuskan tuontia ja tilaamista koskevat säädökset eivät koske nikotiinipusseja. Tupakattomat nikotiinipussit ovat nousseet valtavaan suosioon, sillä niiden avulla tupakoinnin ja nuuskaamisen lopettaminen tai korvaaminen on onnistunut jo tuhansilta suomalaisilta.

Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on täysin laillista. Voit tilata ilman määrärajoitusta nikotiinipusseja kerrallaan, joten voit testata valikoimasta useampia eri makuvaihtoehtoja oman suosikkisi löytämiseksi.

Nikotiinipussien tilaaminen netistä on helppo ja turvallinen tapa nikotiinipussien hankintaan. Nicofy verkkokaupan valikoimasta löydät kaikki Suomen suosituimmat nikotiinipussit, kuten Snatch, Dissident ja Kick. Valikoimamme on laajuutensa lisäksi Suomen edullisin.

Tervetuloa edullisille nikotiinipussikaupoille Nicofyn verkkokauppaan. Kaupastamme on alkanut jo lukemattomien suomalaisten matka kohti savutonta elämää.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *