Nuuskann maahantuonti

Nuuskan laiton maahantuonti ja sen vaikutukset

Tupakkavero 2021

Mietitkö tupakoinnin lopettamista? Ehkä kannattaisi, sillä tällä hetkellä halvin tupakka-aski maksaa ärrällä €7,50 ja kuluneen viikon aikana hallitus esitti uusia korotuksia tupakkaveroon. Hengityselimistön tärveleminen käy kukkaron päälle enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja hyvä niin! Nikotiinin käyttö loppuu kuin seinään tämän neronleimauksen ansiosta, eikö vaan!?

Valitettavasti ‘paheelliset’ ihmiset tietävät tämän todellisuuden toiseksi.

Nuuskan laiton maahantuonti 2020

Perinteisen nuuskan tuonti on kiihtynyt räjähdysmäisesti viime vuosina, vaikka sen tilaaminen netistä on laitonta, ja yksityishenkilönä rajan yli saa kantaa enintään 1000 grammaa tupakkanuuskaa. Tullin haaviin on jäänyt muun muassa isoja määriä Killa nuuskaa.

Näistä rajoituksista huolimatta ihmiset ajavat parhaimmillaan satojen kilometrien matkan Haaparantaan ja tuovat pakettiautokaupalla ‘denssiä’ rajan yli, tai yrittävät tilata nuuskaa laittomasti verkosta.

Siinä missä pakettiautokarnevaalit kuormittavat Rajavartiolaitosta, yleisesti EU-alueella ja Ruotsista käsin toimivat nuuskaverkkokauppiaat työllistävät Tulliviranomaisia, Nuuskan laiton katukauppa rehottaa ja edes Poliisin kumpparit eivät pysy kuivana tässä rämeikössä, sillä valitettavan moni sortuu laittomuuksiin mielihalujensa pauloissa.

Olisiko parempi, jos yhdessä helpotettaisiin viranomaisten työtaakkaa lopettamalla tyhmyydet ja annettaisiin heidän keskittyä oikeasti vaarallisen rikollisuuden kitkentään. Kaiken lisäksi tällä hetkellä koronavirus tartunnat ovat suuressa nousussa ja Ruotsiin matkaaminen nyt ei ainakaan pienennä koronan saannin riskiä. Nuuskan tuonnista löytyy hyvä ja kattava artikkeli nikotiinipussit.com sivustolta.

Nuuskan laiton maahantuonti kasvaa 2021

Nuuskaa on haettu Haaparannan Nuuskakairasta laillisesti ja laittomasti aina vuoden 1995 EU:seen liittymisen jälkeen. Kaikkihan me tiedämme, että nuuskaa saa tuoda rajan yli Suomeen 1 kilon vuorokaudessa laillisesti.

Kuka lähtee todellisuudessa ajamaan Savonlinnasta lähes 600 kilometriä Haaparantaan vain kilon nuuskaa takia? Itseltä löytyy vielä uskoa ihmiskuntaan ja uskon että joku, jopa näin tekee, mutta iso osa tuo varmasti hieman extraa mukanaan.

Tullin tilastoissa näkyy hyvin kuinka nuuskaa jää vuosi vuodelta enemmän tullin haaviin. Tarkoittaako tämä että tulli saa suuremman osan salakuljettajista kiinni? Ei, tämä tarkoittaa että nuuskaa tuodaan Suomeen enemmän ja enemmä joka vuosi.

Nikotiinipussien ja ”nikotiininuuskan” tilaaminen netistä

Nykyisellään rajoitukset koskevat vain nuuskan maahantuontia kirjoitushetkellä 5.11.2020 (päivitetty). Nikotiinipussit tai yleisemmin ‘all white’ eivät kuitenkaan ole kategorisoitu tupakkatuotteiksi, sillä niiden valmistusprosessissa ei käytetä lainkaan tupakkaa.

Nikotiinipussien tilaaminen lain puitteissa onnistuu vaivattomasti verkkokaupassamme. Myymämme Snatch – nikotiinipussit maistuvat erittäin miellyttävälle ja “sätivät” sopivasti. Viisas viihdekäyttäjä tietääkin jo vaihtaa yököttävät suun ja keuhkot tuhoavat tupakkatuotteet nikotiinipusseihin. Mielenkiintoinen artikkeli isänpäivälahjan valintaan carbabes sivustolla.

Jos haluat välttyä lääkelain rikkomiselta, niin näiden nikotiinipussien tilaaminen on riskitön vaihtoehto, sillä ne asettuvat laillisen maahantuonnin raja-arvojen sisälle (alle 4mg per annospussi nikotiinipitoisuus). Koska yhden pussin nikotiinipitoisuus on tasan 4mg per annospussi, ja kiekollinen sisältää 20 pussia, voit tilata kerralla enintään 108 rasiaa. Katso tullin ohjeistus asiaan: tulli.fi

Pidättäydytään pelleilystä ja tehdään yhdessä viranomaiset tyytyväiseksi!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *