Killa

Killa on yksi Euroopan tunnetuimmista nuuskaa ja nikotiinipusseja valmistavista yrityksistä. Killa on jo muutaman vuoden ajan toimittanut Suomeen nikotiinipusseja ja niistä onkin tullut todella suosittuja. Killa -nikotiinipussit ovat nuuskamaisia ja tuhdin kokoisia, ja niiden suutuntuma on kehitetty erityisesti nuuskan käyttöön tottuneita silmällä pitäen. Moni nuuskan käyttäjä onkin vaihtanut nuuskan tupakattomiin nikotiinipusseihin juuri Killan nikotiinipussien ansiosta.

Mikä on Killa?

Killa on Tanskassa toimivan NGP Empire -nimisen yrityksen nuuska- ja nikotiinipussibrändi. Killa on tunnettu melko vahvoista nuuskatuotteistaan, mutta Killa valmistaa myös miedompia ja tupakattomia nikotiinituotteita. Killa on Euroopan myydyin nikotiinipussimerkki.

Nicofyn verkkokaupassa myydään Killa -sarjan tuotteita moneen makuun. Flash nikotiinipussit sisältävät nikotiinia ainoastaan 4 mg annospussia kohden ja Killan Extra Strong -sarjalaisissa nikotiinia on 12.8-16 mg per annospussi. Killan Flash -tuotteissa on todella voimakas ”potku” (nicotine kick), mikä toimii erityisen hyvin niille, jotka haluavat silti kokea ja tuntea nikotiinin vaikutuksen. Nikotiinipussien käyttäjäkokemusten mukaan nikotiinipussien sopiva suutuntuma, eli poraus, onkin jopa tärkeämpi ominaisuus tupakkatuotteista vieroittumisen onnistumisessa, kuin itse nikotiinin määrä.

Killa nikotiinipussit

Killan 4 mg nikotiinia sisältävien ja helposti Suomeen tilattavien nikotiinipussien tuoteperhe on nimeltään Killa Niclab Flash. Killa nikotiinipussit valmistetaan omalla tehtaallaan Tanskassa maailman laadukkainta ja moderneinta teknologiaa hyödyntäen. Killa nikotiinipussit ovat hieman suurempia ja nuuskamaisempia, kuin monien muiden valmistajien miedot nikotiinipussit, joten ne nauttivatkin erityistä suosiota entisten nuuskaajien keskuudessa. Killa Niclab Flash nikotiinipussit painavat 0.8 grammaa ja suurehkosta koostaan huolimatta, niitä mahtuu yhteen Killa purkkiin peräti 30 kappaletta. Killa Niclab Flash nikotiinipussit ovatkin saaneet paljon kiitosta suorastaan loistavasta hinta-/laatusuhteestaan.

Killa nuuskan ja nikotiinipussien valmistus

Killa nuuskan ja nikotiinipussit valmistaa NGB Empire niminen yritys, joka on yksi nikotiinialan uranuurtajia. Killan valmistusprosessit ovat tarkoin valvottuja ja Killan käyttämä teknologia kaikkine laitteineen on alan parasta laatua maailmassa. Valmistuksen lisäksi Killa tekee tuotekehitystä ja pyrkii tuottamaan aina markkinoiden laadukkaimpia tuotteita ja siitä huolimatta pitämään tuotteidensa hinnan kuluttajaystävällisenä. Killa valmistaa nuuskan ja nikotiinipussien lisäksi myös esimerkiksi sähkötupakoita eli vape -tuotteita.

Killa nikotiinipussit – valtava makuvalikoima

Killa Niclab Flash nikotiinipussien makuvalikoima on todella vakuuttava. Sen lisäksi, että makuvaihtoehtoja on merkittävästi enemmän kuin muilla valmistajilla, Killa nikotiinipussien maut ovat todella laadukkaasti toteutettuja. Killa makuvaihtoehtoja on kirjoitushetkellä olemassa jo peräti 15 erilaista.

Killa Flash

Killa Niclab Flash on tuhti nikotiinipussi kovalla porauksella ja nuuskamaisella, tunkkaisella maulla. Killa Flash oli ensimmäinen Killan tuottama 4 mg nikotiinipussi. Teollisen ja hieman nuuskamaisen, spearmintin makuisen nikotiinipussin saavuttua markkinoille, se nousi heti Suomen myydyimpien nikotiinipussien joukkoon. Killan niin sanottu peruspussi on edelleen kaikista Killan makuvaihtoehdoista suosituin ja monen mielestä kaikkein parhaiten onnistunut.

Killa Cold Mint

Killa Cold Mint on tuttu ja klassinen makuvaihtoehto Killan myydyimpien vahvojen nuuskien linjastosta. Todella jäätävän ja hieman teollisen mintun vahva makumaailma on onnistuttu tuomaan lähes täydellisesti myös Killa Niclab Flash 4 mg nikotiinipussien valikoimaan. Killa Cold Mint on varma valinta perinteisen nuuskan käyttämistä lopetteleville, mutta silti tiukkaa jäistä tuntumaa ja vahvaa nikotiinielämystä hakeville.

Killa Cold X Mint

Killa Cold X Mint nikotiinipussi on tupakan makua kaipaavan varma valinta. Erona tavalliseen Killa Cold Mint nikotiinipussiin, Killa Cold X Mint nikotiinipussin makuun on lisätty myös perinteisen tupakan makua. Ripaus mentholia tuo oman jäätävän tuntumansa ja maku on ovela sekoitus raikasta ja jäätävää minttua ja tupakasta ja nuuskasta tuttua tupakkamaisuutta. Killa Cold X Mint on löytänyt tiensä sekä tupakan polton, että tupakkanuuskan käyttämistä lopettelevien asiakkaidemme ostoslistalle.

Killa Apple

Killa Flash 4 mg tuoteperheen ensimmäinen makeampaan suuntaan vivahtava makuvaihtoehto on myös vahvemmista nuuskapusseista tuttu Killa Apple. Muiden Killa Niclab Flash nikotiinipussien tavoin, myös Killa Apple toimittaa todella nopeasti iskevän nikotiinipotkun ja poraavan, jäisen suutuntuman. Hieman makea omenan maku on todella raikas ja tunnistettava. Vaikka omena ei ole kaikkein tyypillisin makuvaihtoehto nikotiinituotteissa, on pakko myöntää, että Killa Apple on todella onnistunut ja maistuva tuote.

Kaikki markkinoilla olevat Killa Niclab Flash nikotiinipussit löydät Nicofyn valikoimasta.

Killa uutuudet 2023

Killa tekee jatkuvaa tuotekehitystä ja on yksi innovatiivisimmista valmistajista nikotiinimarkkinoilla. Vuoden 2023 ensimmäiset Killa uutuustuotteet ovat jo saapuneet Nicofyn valikoimaan ja jos et vielä ole kokeillut näitä uutuusherkkuja, nyt on korkea aika klikata Killa -uutuustuotteet ostoskoriin. Totuttuun tapaan Killa on toimittanut entistäkin maistuvampia makuvaihtoehtoja laadukkaisiin ja tuhteihin nikotiinipusseihin pakattuna.

Killa Flash Mango Ice

Vuoden ensimmäinen Killa uutuus on Killa Mango Ice. Useat valmistajat ovat valinneet jäätävän mangon yhdeksi päätuotteekseen, ja Killa Mango Ice nikotiinipussia maistettaessa on helppo ymmärtää miksi. Mangon makeus ja siihen sekoitetun mentholin raikkaus toimii nikotiinipusseissa poikkeuksellisen hyvin ja Killa on onnistunut tässä makusekoituksessa täydellisyyttä hipoen. Vaikka Mango tuo nikotiinipussiin tietynlaista makeutta, ei Killa ole joutunut tinkimään tavaramerkkinään tunnetusta nopeasta ja tuntuvasta nikotiinipotkusta lainkaan. Killa Mango Ice on takuulla yksi tämän vuoden kiehtovimmista uutuuksista 4 mg nikotiinipussien markkinoilla ja tämä kannattaa ehdottomasti ottaa testiin.

Killa Flash Grape Ice

Killa Grape Ice nikotiinipussi tuo poikkeuksellista raikkautta ja aitoa viinirypäleen makua, unohtamatta Killan tuttua, tiukkaakin tiukempaa jäistä poraavuutta. Jäätävä rypäle on erittäin suosittu ja tunnettu maku sähkötupakka tuotteissa, mutta nikotiinipusseihin tätä upeaa makukombinaatiota ei ole ollut vielä saatavilla, ennen Killan vuoden 2023 uutuuskattauksen saapumista. Killa Grape Ice on onnistunut versio klassisesta makuyhdistelmästä ja kuten Killa aina, tämäkin pussi jättää takuuvarmasti hyvällä tavalla kylmäksi.

Killa Flash Strawberry Lychee

Yksi vuoden 2023 erityisimmistä nikotiinipussiuutuuksista tulee Killan toimittamana. Makean mansikan ja litsiluumun makuinen Killa Strawberry Lychee on erittäin maistuva ja eksoottinen nikotiinipussikokemus, unohtamatta Killalle ominaista voimakasta suutuntumaa ja nopeasti kolahtavaa nikotiinipotkua. Eksoottiset makuvaihtoehdot ovat tehneet tuloaan jo usean valmistajan toimesta, mutta mansikan ja litsin yhdistelmä on takuuvarmasti uniikki makuelämys. Mikäli pidät hedelmäisista ja marjaisista makuvaihtoehdoista, on tämä uutuus täysin pakko kokeilla.

Killa Mocca ja Cappuccino

Vuosi 2023 tuo kahvin ystäville erityisiä ilouutisia, sillä Killan uutuuksien joukkoon mahtuu peräti kaksi täysin uutta kahvifanaatikkojen suosikkipussia. Killa Flash Mocca on voimakkaan mokkakahvin makuinen nikotiinipussi, erittäin miellyttävällä suutuntumalla varustettuna. Killa Flash Cappuccino taas tarjoillaan kuin aidon italialaisen baristan käsistä syntyvän ihanan höyryävän maitokahvin makuisena.

Molemmat Killan kahviuutuudet ovat erittäin hyvin onnistuneita tuotteita ja näitä onkin todella helppo suositella kaikille kahvin maun ystäville.

Killa nikotiinipussit kokemuksia

Killa nikotiinipussit ovat olleet saatavilla Nicofyn verkkokaupassa nyt jo yli vuoden ajan ja olemme saaneet tänä aikana todella suuren määrän palautteita ja asiakkaidemme kokemuksia Killa -nikotiinipusseista. Yleisesti ottaen Killan huippulaatu ja maailman johtavien osaajien valmistamien pussien kokemukset ovat olleet häkellyttävän hyviä. Viiden tähden arvosteluja lähes kaikille makuvaihtoehdoille satelee, ja lukematon määrä viestejä ja onnistumistarinoita tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettamisesta kertoo Killan olevan ansaitusti yksi Euroopan suosituimmista nikotiinipusseista.

Killa -kokemuksia yhdistää lähes yksimielinen näkemys siitä, että Killa -nikotiinipussit ovat asiakkaidemme mielestä kaikkein lähimpänä aitoa nuuskaa. Pussien koko ja etenkin niiden suutuntuma muistuttaa kaikista nikotiinipusseista eniten oikeaa tupakkanuuskaa. Killan pitkä kokemus niin nuuskan kuin vahvojen nikotiinipussienkin valmistajana ennen mietojen nikotiinipussien tuotekehitystä näkyy ja tuntuu Killa Flash tuotteissakin.

Killa kokemukset ovat todella positiivisia

Killa nuuska

Killa -nikotiinipussit eivät ole ainoa tuote, jota Killa valmistaa. Nuuska on ollut yksi Killan päätuotteita jo vuosikausia ennen Killa Flash nikotiinipussien saapumista markkinoille. Killa -nuuskat ovat lähes vahvimpia nuuska tuotteita markkinoilla ja Suomessakin nuuskapiireissä voi törmätä usein esimerkiksi Pablo -nuuskaan, joka on yksi Killan nuuskabrändeistä.

Pablo nuuskat ovat Killan vahvimpia

Vahvimmat Killa nuuskat ja nikotiinipussit

Vahvimmat Killa nikotiinituotteet ovat erittäin vahvoja. Esimerkiksi Killa Pablo Ice Cold nuuska sisältää peräti 46 mg nikotiinia grammaa kohden. Tämä on täysin yliampuva määrä nikotiinia ja Killa Pablo Ice Cold rasian kanteen onkin kirjoitettu varoitus tuotteen vahvuudesta. Killa Pablon kaltaiset supervahvat nuuskat voivat aiheuttaa nikotiinimyrkytyksen jopa kokeneelle nikotiinin käyttäjälle, saati sitten kokemattomalle.

Näin vahvojen nikotiinituotteiden jatkuva käyttäminen kehittää käyttäjälleen valtavan nikotiinitoleranssin ja näin ollen nikotiinituotteiden lopettaminen voi olla todella haastavaa.

Näin suuret nikotiiniannokset ovat täysin turhia ja onkin huomattavasti järkevämpää käyttää miedompia Killa Flash -nikotiinipusseja

Paljonko killassa on nikotiinia?

Killa Flash -nikotiinipusseissa on nikotiinia 4 mg. Vahvempaan makuun verkkokaupastamme löytyy myös vahvempia Killa -tuotteita. Vahvimmissa Killa tuotteissa nikotiinia on jopa 50 mg.

Onko killa nikotiinipussi vai nuuska?

Nicofy verkkokaupasta löytyvä Killa Flash on nikotiinipussi, joka ei sisällä tupakkaa. Killa valmistaa myös tupakkaa sisältäviä nuuskatuotteita, mutta luonnollisestikaan Suomessa nuuskaa ei ole myytävänä.

Killa nuuskaa Haaparannasta?

Haaparannan nuuskatukuissa on myytävänä Killa -nuuskaa. Tarjolla voi olla myös vahvoja tupakattomia Killa -nikotiinipusseja, joita pystyy tänä päivänä tuomaan Suomeen ilman rajoituksia.

Onko Killa nikotiinipussit parempi kuin nuuska?

Nuuska, valmistajasta riippumatta, sisältää aina tupakkaa ja jopa tuhansia eri kemikaaleja, joista kymmenet ovat syöpää aiheuttavia karsinogeenejä. Nikotiinipussit ovat vaihtoehto nuuskalle, sillä ne eivät sisällä tupakkaa. Nikotiinipussit eivät kuitenkaan ole tarkoitettu huvikäyttöön, vaan ne ovat vaihtoehtoinen nikotiinia sisältävä tuote tupakalle tai nuuskalle.

Parhaat nikotiinipussit saat edullisesti ja luotettavasti Nicofyn verkkokaupasta.

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *