Zonnic annospussit

Zonnic nikotiiniannospussit on ensimmäinen Suomeen saapunut nikotiinipussimerkki. Nuuskamaisena markkinoitu Zonnic kehitettiin Ruotsissa Nivonocum nimisen yhtiön toimesta, mutta sittemmin Zonnic on siirtynyt tupakkajätti British American Tobacco, BAT:n, omistukseen. Zonnic annospussit nousivat Suomessa valtavaan suosioon koronapandemian iskettyä ja viranomaisten päätettyä rajoittaa Suomen ja Ruotsin välistä rajaliikennettä.

Pandemian vuoksi Haaparannasta nuuskaa hakemaan tottuneet suomalaiset joutuivat uuden tilanteen eteen; Legendaarinen Nuuskakaira on tavoittamattomissa rajan takana ja Suomessa nuuskaa ei myydä lukuun ottamatta pimeitä nuuskamarkkinoita, jotka nekin hankaloituivat rajaliikenteen estämisen vuoksi huomattavasti.

Zonnic annospussit nuuskan sijaan

Koska nuuskaa oli huonosti saatavilla, tai sen katukauppahinta meni järjettömän kalliiksi saatavuusongelmien vuoksi, monet nuuskaajat löysivät helpotusta nuuskanhimoonsa R-kioskin tai Prisman hyllyiltä, uusien Zonnic nikotiinipussien muodossa. Zonnic nikotiiniannospussien myynti suorastaan räjähti käsiin ja niiden myynti ylittikin maagisen miljoonan euron rajan kuukaudessa vuoden 2020 keväällä. Vaikka Zonnic annospusseja käytettiinkin nuuskan korvikkeena, samalla monet nuuskan käyttäjät huomasivat, että myös nuuskalle löytyy laillisia vaihtoehtoja. Pian kuitenkin selvisi, että Zonnic nikotiinipussit eivät olleet riittävän laadukkaita pitääkseen nuuskaajat tai tupakoitsijat lopullisesti erossa nuuskasta tai tupakasta. Tässä vaiheessa verkkokaupat ja modernit nikotiinipussit astuivat peliin.

Zonnic nikotiinipussit jäävät modernien nikotiinipussien jalkoihin

Vaikka Zonnic nikotiinipussit R-kioskilta olivat hetken aikaa todella kovassa suosiossa, alkoivat nikotiinipusseja kokeilleet ihmiset etsiä laadukkaampia vaihtoehtoja Zonnic annospusseille. Suurimmat ongelmat Zonnic annospussien kanssa olivat hyvin selkeät:

  • Annospussi on todella kuiva ja jauhoinen myös pussin ulkopuolelta
  • Pusseissa on niin vähän täytettä, ettei se vaikuta pussilta vaan enemmän paperilapulta
  • Zonnic annospussi ei tarjoa minkäänlaista nuuskamaista tunnetta
  • Vain yksi makuvaihtoehto, jonka maku on hyvin huomaamaton
  • Annospussien makeuttamiseen on käytetty aspartaamia

Kun Nicofy toi markkinoille ensimmäiset omat nikotiinipussit, nämä ongelmat oli otettu huomioon ja reagoitu asiakkaiden tarpeiden mukaan. Nicofyn valikoimasta löytyy edelleen suomalaisten kestosuosikki ja yksi myydyimmistä nikotiinipusseista kautta aikojen, Snatch. Snatch nikotiinipussit on saatavilla peräti viiden eri maun voimin, joista löytyy jokaiselle nikotiinipussien ystävälle varmasti mieluisaa makua ja tuntumaa. Toisin kuin Zonnic annospussit, Snatch nikotiinipussit ovat tuhteja, 0,7 gramman painoisia ja ksylitolilla makeutettuja. Hennompaa tuntumaa tarjoaa esimerkiksi Snatch Citrus tai Snatch Forest Fruits nikotiinipussit, kun taas etenkin nuuskaa käyttäneiden suosiossa ovat todella jämäkästi poraavat Snatch Frozen ja Snatch Chilli Mint nikotiinipussit. Snatchin ja monet muut suosituimmat nikotiininuuskat löydät valikoimastamme.

Aiheuttaako Zonnic haittavaikutuksia?

Nikotiinituotteiden haittavaikutuksista puhutaan paljon. Yksi huomioonotettava seikka etenkin korvaushoitotuotteena käytettävien nikotiinituotteiden haittavaikutuksista puhuttaessa on se, että on hyvin hankala sanoa, mitkä mahdollisista oireista ovat vieroitusoireita vahvempien nikotiinituotteiden poisjättämisen seurauksena, ja mitkä taas korvaushoitotuotteen suoraan aiheuttamia haittavaikutuksia.

Yleisimpiä haittavaikutuksia nikotiinituotteista ovat pahoinvointi, nikotus, päänsärky, oksentelu, kurkun ärsytys, huimaus ja erilaiset vatsavaivat. Zonnic annospussien osalta näitä haittavaikutuksia ei ole ilmoitettu tietojemme mukaan yhtään enempää, kuin muidenkaan nikotiinikorvaushoitotuotteina käytettävien itsehoitotuotteiden osalta. Mikäli esimerkiksi Zonnic aiheuttaa sinulle haittavaikutuksia, niitä voi ilmoittaa suoraan fimealle.

Zonnic hinta R-kioski tai S-market?

Zonnic annospussien hinta vaihtelee hieman ostopaikasta riippuen. Esimerkiksi Yliopiston verkkoapteekista Zonnic Mint 4 mg annospusseja on saatavilla 6,05 € rasiahintaan. Tässäkin yhteydessä mainittakoon, että suosituimmat nikotiinipussit Nicofyn valikoimassa maksavat 3,90 € rasialta. Zonnic hinta S-marketissa tai R-kioskilla vaihtelee myös hieman tapauskohtaisesti, mutta on hyvin yleisesti jotain kuuden ja seitsemän euron välillä.

Zonnic suihke – eri juttu?

Zonnic brändin yhteydessä nousee usein esiin myös heidän valmistamansa suusuihke. Zonnic suusuihketta mainostellaan tehokkaana keinona tupakoinnin lopettamiseksi, mutta tässä tapauksessa tehokkuus taitaa olla enemmän mainosmiehen puheissa kuin varsinaisessa käytännössä. Zonnic peppermint suusuihke vaikuttaa lisäksi melko hintavalta kokeilulta, sillä verkkoapteekki, josta sivullekirjoittanut löysi kyseistä tuotetta, tarjoaa 2x 15ML kokoista suusuihketta hintaan 26,12 euroa, jolloin tuotteen litrahinnaksi ilmoitetaan 870,67 €. Etenkin tällä hinnoittelumallilla, suosittelemme ehdottomasti mieluummin kokeilemaan nikotiinipusseja.

Suosituimmat nikotiinipussit edullisesti ja helposti verkosta

Nicofy verkkokaupasta saat Suomen suosituimmat nikotiinipussit takuulla edulliseen hintaan, nopeasti ja luotettavasti kotiin toimitettuna. Valikoimastamme löydät kymmeniä eri vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva nikotiinipussi jokaisen tupakoitsijan tai nuuskan käyttäjän makuun. Toimitamme tilauksesi ripeästi kotimaista Smartpostia käyttäen ja tilaukset ovat perillä noin 2 – 5 vuorokauden päästä tilauksestasi.

Mikäli et itse löydä heti sinulle sopivia tuotteita valikoimastamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka on heti valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi nikotiinituotteisiin liittyen. Tervetuloa ostoksille tilaamaan parhaat ja edullisimmat nikotiinipussit netistä!

Samankaltaiset kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *